.st0{fill:#FFFFFF;}

Bărbaților le stă bine cu masculinitatea 

Articole | 31/10/2022

Feminismul irațional al zilele noastre a infectat totul și distruge totul: mințile tinerilor, valorile, căsătoria, familia, convingerile religioase. Nici o dimensiune socială nu a rămas neafectată de toxicitatea și virulența feminismului. O țintă constantă a feminismului spre distrugere este masculinitatea. Se urmărește „diluarea” masculinității, și chiar „feminizarea” noastră, a bărbaților. Inversiuni sociale de acest fel sunt la modă astăzi.

E bine ca bărbații să știe lucrul acesta. Masculinitatea este un dar primit de bărbați din partea Creatorului, așa cum feminitatea este un dar primit de femei tot din partea Creatorului.

Etichetele folosite de feministe împotriva noastră, și de fapt a creațiilor lui Dumnezeu, sunt multe și ofensatoare. Sunt termeni care deja au intrat în mainstream / vocabularul uzual, fiind folosiți deja în documentele adoptate și creionate de instituții,  Parlamentul European, sălile de clasa, mass media, cultură, filme și chiar ONU.

„Toxic masculinity / masculinitatea toxică / toxicitatea masculinității; patriarchy / patriarhatul” sunt doar doi dintre termenii la modă. E destul să dai un google search și să sa dai peste zeci de articole care pun în mintea femeilor că masculinitatea este un agent toxic asemenea unui ierbicid. Podoaba bărbaților, însă, este masculinitatea. Recomand, în acest sens, un discurs ținut pe această temă de Senatorul Josh Hawley (R-Missouri) pe 1 noiembrie 2021. Am dat recent peste el. Merită să fie citit cu atenție, mai ales de bărbați.

Hawley afirmă ceea ce cred și eu: „the Left attempts to give us a world beyond men / stânga politică încearcă să ne dea o societate post-bărbați”. Revoluționarii mișcărilor de desacralizare a sexualității și-au cerut drepturile. Ne-au spus că tot ce doresc este „respect„, „toleranță„, și „egalitate„. Au primit ce au cerut. Credeam că se vor opri aici. Dar nu s-au oprit.

Odată ajunși la același nivel cu restul societății, au avansat pretenții noi: doresc să reconfigureze spectrul social după chipul și asemănarea lor. Este un pas îndrăzneț, radical, cu consecințe nefaste. Revoluționarii de acum 50 de ani au devenit astăzi un instrument al luptei de clasă. Lupta de clasă înseamnă că mai multe grupuri intră în arenă, dar numai unul rămâne în picioare.

Feminismul este o unealtă a luptei de clasă. O unealtă toxică, vicleană, agresivă, vitriolică. Închei cu o frază din discursul lui Hawley. Masculinitatea, afirmă el, este indispensabilă democrației. Agreez.

The problem with the Left’s assault on the masculine virtues is that those self-same qualities, the very ones the Left now vilify as dangerous and toxic, have long been regarded as vital to self government

Problema asaltului stângii politice la adresa virtuții masculine este că tocmai aceste calități – calitățile pe care stânga politică le denunță ca fiind periculoase și toxice – au fost privite de-a lungul istoriei drept esențiale autoguvernării …”

Senatorul Josh Hawley

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.