.st0{fill:#FFFFFF;}

Mesaj de final de an din partea Alianței Familiilor din România 

Articole | 30/12/2021

Mâine încheiem un alt an. Privim în urmă și mulțumim lui Dumnezeu pentru încă un an în care ne-a privilegiat să fim o voce a familiilor din România și pentru familiile ei.

Suntem mulțumitori pentru oportunitatea pe care am avut-o și încă o avem să facem ce ne stă în putință pentru promovarea bunăstării spirituale, morale și valorice a celei mai prețioase instituții sociale din istoria omenirii: familia și căsătoria.

Cu cât citim și studiem mai mult subiectul, cu atât ne dăm seama și mai mult de frumusețea și perfecțiunea acestei instituții atât de indispensabile societății și civilizației: familia.

Cuvântul lui Dumnezeu spune că Dumnezeu face toate lucrurile frumoase la vremea lor. Acest adevăr se aplică în mod special familiei și căsătoriei.

 Dumnezeu le-a creat și le-a instituit ca primele instituții sociale ale omenirii. Înainte de a se naște statul, autoritățile, parlamentele, Curtea Constituțională ori chiar Uniunea Europeană, familia a existat și a dat naștere tuturor instituțiilor pe care le vedem în jurul nostru astăzi.

Merită, deci, să facem tot ce putem pentru promovarea familiei și bunăstării ei.

Mulțumim, de asemenea, colegilor de la alte organizații pro-familie și pro-viață din România pentru hărnicia și abnegația cu care și ei lucrează la scopul comun de întărire a familiei și promovarea valorilor. Și ei trebuie apreciați.

Eforturilor lor sunt la fel de importante ca și ale noastre și ne bucurăm să avem o cooperare frumoasă și fructuoasă și mai ales de lungă durată.

Vă mulțumim pentru multele mesaje de încurajare și apreciere pe care ni le trimiteți. Din lipsă de spațiu nu putem publica atât de multe câte am dori.

Ultima parte a lunii decembrie la români și în tot creștinismul este o vreme nu doar pentru sărbătorirea Nașterii Mântuitorului, dar și pentru familie.

Un timp pe care îl petrecem mai mult în casă, la o ceașcă de ceai, cafea și o felie de cozonac. În jurul mesei, împreună cu toți cei dragi. La discuții. Asta este tradiția românească.

O tradiție bună și frumoasă care îmbogățește tezaurul nostru spiritual ca români. Sărbătorim nu doar Nașterea Mântuitorului, ci și familia, începând cu cel încă nenăscut până la bunicul ori bunica care se aproprie de plecarea spre cele veșnice.

Vă urăm tuturor un timp plăcut cu cei dragi din casele voastre. Dorim pacea și binecuvântările lui Dumnezeu peste orice familie și casă din România, fie mică, fie mare, fie săracă, fie înstărită, sănătoasă, fie cu oameni suferinzi.

Vă urăm un An Nou Fericit! Nădăjduim să ne auzim, în pace și sănătate, după Anul Nou.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.