.st0{fill:#FFFFFF;}

Mulțumiri Patriciei și mamei ei. Și celorlalți 

Uncategorized | 09/12/2021

În ultimele zile din noiembrie am călătorit prin Basarabia și România. Am dat peste o mulțime de oameni minunați care m-au votat la europarlamentare.

 Pe majoritatea dintre ei nu i-am cunoscut, dar pe unii i-am cunoscut din situații anterioare. Folosesc acest prilej să-mi exprim mulțumirea și aprecierea pentru ospitalitatea cu care m-ați primit. Peste tot am fost primit cu zâmbetul pe buze. Ceea ce spune mult și totul.

Am luptat pentru voi și vom continua să luptăm pentru voi și familiile voastre.

O situație care m-a mișcat profund a fost la Chișinău unde, după ce am vorbit unei congregații, s-a apropiat de mine o tânără împreună cu fratele ei. În martie și aprilie 2019 Patricia și mama ei stăteau pentru mine într-un cort de campanie europarlamentară amplasat lângă stația de autobuz din Chișinău pe strada Ștefan cel Mare.

Am trecut și eu pe la cortul de campanie unde am stat câteva ore dând mâna cu oamenii, împărțind pliante de campanie și luând semnături pentru candidatura mea. Patricia și mama ei stăteau cu rândul la cortul de campanie.

Atunci le-am întâlnit pentru prima dată. M-au primit cu bucurie, cu zâmbete pe buze, fiind mândre că sprijină un creștin într-o acțiune politică pentru folosul întregii comunități creștine.

De atunci au trecut aproape trei ani. Astăzi Patricia este la facultate și dorește să se facă avocat. Mi-a cerut sfatul. Am încurajat-o să se adâncească în jurisprudență, să învețe cum să lupte pentru dreptate, dar și pentru Hristos în arena politică și în tribunale.

Remarcam către Patricia și fratele ei: „Nu am câștigat alegerile din 2019, dar nu ne dăm bătuți. Ne apropiem de Bruxelles. Cu siguranță, cu pași mărunți, dar constanți. Vom ajunge acolo. Vom birui”.

Mulțumesc din nou tinerilor care m-au susținut. Generația mea luptă pentru voi, viitorul vostru, libertatea voastră. Trăim în vremuri grele și vă vom sta aproape. Nu vă vom abandona. Învățați de la noi și generația părinților voștri lucrurile bune și lepădați-le pe cele nefolositoare.

În final, luptați pentru familiile voastre, copiii voștri, țară și Hristos. Cu acest tezaur veți rămâne în momentul când veți trage ultima suflare.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.