.st0{fill:#FFFFFF;}

Mulțumiri și aprecieri pentru cei care iubesc valorile 

Articole | 04/12/2021

În ultima săptămână din noiembrie am fost pe drum. Am făcut călătorii multe și am conferențiat în multe locuri dincolo de Prut și dincoace de Prut, în Basarabia și România. 

Am ținut o conferință de presă la Chișinău și am participat la Conferința ARN ținută tot în Chișinău acum o săptămână.

Am vizitat comunități creștine din Chișinău, iar luni am avut ocazia deosebită să conferențiez la Universitatea George Bacovia din Bacău. În Bacău am fost onorat și privilegiat să mă întâlnesc cu un grup minunat de intelectuali și personalități proeminente ale vieții culturale de acolo. Am fost în special onorat să mă cunosc cu dl profesor Florin Colceag care, la terminarea prezentării mele, a continuat pe aceeași temă cu idei extraordinare și profunde. A fost o plăcere să-l ascult.

Folosesc deci acest prilej să mulțumesc celor care au venit să ne cunoaștem, să ne auzim, și să formăm relații de prietenie noi și, nădăjduiesc, trainice. Toate întrunirile avute m-au impresionat în mod profund. Discuțiile pe care le-am avut mi-au stimulat gândirea, m-au apropiat și mai mult de oamenii de rând, m-au făcut să înțeleg și mai bine prioritățile vieților lor, dar și preocupările care îi îngrijorează.

Dragi prieteni, sunt preocupat, la fel ca fiecare dintre cei cu care m-am văzut, de asaltul fără precedent al statului secular pretins democratic, asupra drepturilor noastre constituționale.

 Sunt îngrijorat de asaltul asupra valorilor, asupra suveranității naționale, și subminarea demnității umane prin reducerea individului la rang de ființă obedientă a statului secular, a cărui voință și liber arbitru au fost strivite de autorități.

Rămânem solidari în scopurile noastre comune.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.