.st0{fill:#FFFFFF;}

Nebunia climatică: cântărirea pasagerilor avionului! 

Articole | 01/07/2023

Dacă mai sunt printre noi unii care încă nu s-au trezit la realitate privind acest nonsens anti-uman numit climate change, vă dau încă un exemplu privind extremismul acestei doctrine: Noua Zeelandă a început să cântărească pasagerii înainte de a se urca în avion.

Noua Zeelanda este una dintre țările cele mai off the wall / stranii de pe planetă. Mai „progresistă” decât cele mai „progresiste” țări din lume, Noua Zeelanda este etalonul după care se evaluează goana spre abisul secularist și descinderea în haos.

Autoritățile spun că pun pasagerii pe cântar pentru a determina impactul lor asupra consumului de energie al motoarelor avioanelor. Motoarele avioanelor, spun experții, emit cantități uriașe de gaze cu efect de seră. Iar, logic vorbind, cu cât avionul este mai greu, cu atât consumă mai mult carburant și emite gazele cu pricina.

Pasagerii sunt cântăriți, ni se spune, din motive de „siguranță” pentru a balansa greutatea avionului. Incredibilă această afirmație! Oricine știe că este o minciună grosolană!

Cred că ați observat, așa cum am observat și eu, că biletele de avion deja conțin informații privind tonele de gaze de seră care vor fi emise pe durata călătoriilor noastre. Ni se cere să călătorim light, tocmai pentru a diminua cantitatea de gaze de seră emise de avioane.

Acum știm: ideologia climei nu este doar anti-om, dar și discriminatorie. Noua Zeelandă spune că procesul de cântărire a pasagerilor este „anonim”. Cum ar putea fi anonim exact, nu știm.

Pentru că la urma urmei cineva (a se citi: o ființă umană și un aparat mânuit de om) cântărește pasagerii și înregistrează greutatea lor.

Practica e și discriminatorie pentru că va putea fi folosită împotriva persoanelor în vârstă, însărcinate, obeze etc, iar greutatea fizică va putea fi folosită și ca factor pentru a determina costul biletului fiecărui pasager.

Dragi cetățeni: nu vă lăsați amăgiți de ideologia climei. Ea nu este pro-om, ci anti-om!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

pasageri
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.