.st0{fill:#FFFFFF;}

Noile cărți de identitate : globalizare și sexualizare 

Articole | 06/08/2021

Guvernul PNL / USR / PLUS ne forțează să intrăm, împotriva voinței noastre, în noua eră a secularismului : globalizarea și sexualizarea sub steagul curcubeu.

Asta se poate deduce ușor din configurarea noii cărți de identitate tocmai anunțată de Guvern, fără tricolor (simbol al suveranității și identității naționale), și înlocuirea cuvântului "sex" cu "gen", cuvântul din urmă fiind un simbol al revoluției sexuale.

Ne-am obișnuit să folosim cuvântul "gen" în loc de "sex", fără să ne dăm seama că cele două cuvinte denotă înțelesuri diferite.

"Sex" înseamnă sexul biologic al ființei umane. Acela cu care ne naștem. Vorbim și scriem de mii de ani despre cele "două sexe", masculin și feminin.

De 20 de ani vorbim și scriem despre "gen", o invenție a revoluției sexuale și a ideologiei transsexuale.

De aici decurge ideologia de "gen", care sugerează oamenilor să-și elimine "sexul" și să adopte "genul" pe care și-l doresc, chiar dacă el e diferit de sexul natural și biologic cu care se nasc.

Sub influența mass-mediei, a culturii pop, a internetului și a politicienilor, termenul "sex" a fost înlocuit cu acela de "gen".

Absența tricolorului din cartea de identitate nu e întâmplătoare, ci intenționată. Elita europeană dorește transformarea rapidă a Uniunii Europene într-o federație a Statelor Unite ale Europei.

Eliminarea simbolurilor naționale, inclusiv a drapelelor naționale, constituie un pas decisiv înspre limitarea suveranității naționale și eliminarea ei. Se urmărește impunerea steagului unional.

Patriotismul și suveranitatea națională sunt valori conservatoare. Nu suntem singurii care le promovăm. Cetățenii Europei simt și ei acest lucru care îi neliniștește și pe ei.

În aprilie, un grup de generali francezi în rezervă i-au atras atenția lui Macron, într-o Scrisoare Deschisă, că francezii nu apreciază ofensiva oficială a elitei politice franceze împotriva patriotismului și a suveranității francezilor în țara lor. 

În fața acestor pericole serioase și iminente, Alianța Renașterea Națională a ales să nu tacă, ci să atenționeze.

A lansat o Petiție care susține valorile suverane, valorile creștine și suveranitatea națională și solicită autorităților să retragă din circulație cărțile de identitate  care elimină suveranitatea națională și sexualitatea naturală.

Vă îndemn să semnați Petiția  : 

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.