.st0{fill:#FFFFFF;}

Noile Cărți de Identitate atentează la însăși suveranitatea națională a României 

Petiții | 05/08/2021

Noi, cetățeni ai României, prin Partidul Alianța Renașterea Națională, solicităm autorităților competente aflate în slujba statului suveran român și a cetățeanului suveran, păstrarea pe noile Cărți de Identitate a simbolului național românesc reprezentat prin culorile drapelului național al României, albastru-galben-roșu, precum și a elementului biologic de identificare a persoanei desemnat prin sexul Masculin sau Feminin, și nu prin gen.

Eliminarea sexului biologic și înlocuirea acestuia cu genul, reprezintă inocularea cu rea intenție a unei ideologii vătămătoare atât individului cât și națiunii, marcând totodată inocularea în mod indirect, într-un document oficial, a ideologiei de gen.

Ca și popor român, nu putem accepta nici obligația de renunțare la identitatea națională a României dar nici renunțarea la identitatea biologică a persoanei, așa cum anumite grupuri de interese o intenționează, impunând practic o Carte de Identitate care nu ne poate reprezenta ca popor sau ca persoane suverane.

Cartea de Identitate, cu elementele acesteia de identificare a persoanei nu trebuie să prezinte în mod subiectiv ceea ce o anumită persoană crede la un anumit moment despre sine însăși, nici ceea ce simte la un anumit moment, ci acest document oficial trebuie să facă posibilă identificarea persoanei de către terți, în vederea asigurării păcii sociale și a menținerii stabilității sociale și naționale.

Culorile tricolorului românesc ne identifică drept națiune suverană, ne ancorează în trecutul și tradițiile statale românești și ne oferă siguranța apartenenței la un stat național, suveran și independent, România.

Ca și popor care îmbrățișează în cea mai mare parte doctrina conservatoare, dorim un document național care să ne reprezinte.

Identificarea sexuală biologică ne acordă garanția că drepturile cu care ne naștem ne sunt respectate și valorile în care credem sunt perpetuate, pentru stabilitatea și progresul autentic pe care îl dorim.

A prelua doctrina neo-marxistă și a impune prin lege și prin documentul de identificare o anumită ideologie (de gen în acest caz), este un precedent dăunător și chiar devastator pentru persoană, familie, societate și națiune.

Solicităm prin această Petiție atât Guvernului României cât și Direcției pentru Evidența Persoanelor, precum și oricăror instituții abilitate, să includă pe noua Carte de Identitate propusă atât TRICOLORUL ROMÂNIEI cât și SEXUL PERSOANEI/SEX (si nu GENUL/GENDER) așa cum în mod total eronat și inacceptabil apare în propunerea actuală.

Schimbarea propusă va provoca tensiuni sociale și va deschide calea unor interpretări nedorite și deloc necesare în societatea românească.

Solicităm de îndată încetarea procesului de tipărire a noilor Cărți de Identitate, proces care a fost demarat fără o dezbatere publică și fără o consultare prealabilă a tuturor actorilor sociali implicați în viața socială.

Partidul Alianța Renașterea Națională inițiază această Petiție pornind de la premiza că solicitările poporului au prioritate în demersurile legislative și administrative ale celor aflați vremelnic în slujba națiunii, avertizând în același timp pe cei responsabili că poporul român își dorește un stat suveran care să își poată exprima în mod liber opțiunile privind valorile și tradițiile naționale, așa cum a făcut-o de peste două mii de ani!

Dumnezeu să binecuvânteze România și cetățenii României!

Alianța Renașterea Națională

05 august 2021


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.