.st0{fill:#FFFFFF;}

Nu agreăm cu îndoctrinarea în LGBT-ism a tinerilor României 

Articole | 10/06/2021

Pe banii noștri și fără acordul nostru activiștii LGBT intră în școlile României în această lună pentru a-i îndoctrina în practici sexuale nesănătoase și nenaturale. Mai toată România deja a văzut imaginea postată de tinerii de la Colegiul Național din Iași care pe 4 iunie au fost siliți să urmărească "istoria comunității LGBT".

Sursa: Facebook.com

Acțiunile LGBT s-au întețit anul acesta în România și acoperă mai mult spațiu decât în anii trecuți. Profesorii nu agreează cu aceste acțiuni. La fel nici părinții. De ce atunci se permite accesul la copiii noștri, cu stricte obiective de îndoctrinare, a activiștilor LGBT? Fără acordul părinților și cu acordul tacit al profesorilor.

Pe de altă parte accentuăm și pozitivul. Pe 9 iunie un cadou scontat de comunitatea LGBT a fost tăiat de pe listă în Senat, când o comisie a respins proiectul de îndoctrinare sexuală propus și promovat de axa "Iohannis - USR / PLUS".

Acest triunghi nociv sunt groparii României. Trebuie să ne debarasăm de ei cât de curând. Până când îi scoatem din funcții și Parlament, însă, trebuie să ne concentrăm pe găsirea unor înlocuitori.

ARN este singura alternativă viabilă și credibilă pentru a stopa agresiunea Iohannis - USR PLUS împotriva valorilor creștine din România.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.