.st0{fill:#FFFFFF;}

Nu am fost atras de politică niciodată – George Suciuc 

Articole | 11/12/2023
Sunt George, liderul filialei județene Satu Mare a partidului Alianța Renașterea Națională.
Nu am fost atras de politică niciodată.
 
Totuși am decis să intru în politică. De ce? Mi-am dat seama că doar intrând în sistem se poate schimba sistemul.
Vă puneți întrebarea ce sistem, care ar fi sistemul? Sistemul este guvernarea României atât la nivel național cât și la nivel local unde este nevoie de schimbare. Știe toata lumea, dar putin indraznesc să se implice, în contextul în care pe an ce trece se îngreunează situtația fiecarui cetățean, cresc prețurile, atât la combustibil cât și la alimentele de bază, la energie și așa mai departe. Nu ar fi o problemă dacă și salariile ar crește proporțional, dar nu cresc la fel, si omul de rând sărăcește.
Ce urmărim ca partid? Vrem o viață mai bună pentru toți românii, o educație mai bună a copiiilor noștri, un sistem de sănătate mai bun. Din acest motiv m-am alăturat ARN-ului.
 
Avem o echipă frumoasă, promovam valorile creștine, suntem împotriva corupției, apăram și susținem familia în forma ei naturală, la noi nu contează confesiunea religioasă, nu contează etnia, cetațenii români sunt egali și au aceleași drepturi.
Vă invit și pe voi să vă alăturați, să avem împreună o viziune nouă, împreună vom învinge.
Arată că îți pasă și implică-te!
 
Autor: George Suciu ( Filiala ARN Satu Mare)
 
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.