.st0{fill:#FFFFFF;}

Nu violați inocența copiilor noștri! 

Petiții | 30/06/2021

Partidul Alianța Renașterea Națională lansează petiția: Nu violați inocența copiilor noștri!

Prin această petiție, dorim să strângem semnături pe care să le trimitem la autoritățile competente, pentru a cere următoarele:

STOP abuzului asupra inocenței copiilor noștri

STOP politicienilor care ignoră identitatea națională

STOP ideologiei de gen

STOP sexualizării copiilor

STOP agendei LGBT în școlile și instituțiile noastre

Partidul Alianța Renașterea Națională a avertizat cu mult timp în urmă despre distrugătorul Raport Matic, care a fost adoptat de Parlamentul European. 

Un raport cu adevărat murdar, nociv și periculos care impune ideologia de gen, instituie revoluția sexuală, impune avortul ca drept al omului și desființează căsătoria și familia naturală, stabilind sancțiuni pentru cei care nu agreează noua directivă ideologică a Parlamentului European.

Contextul și motivele

  • Neîncrederea publică accentuată față de partidele politice aflate la guvernare, văzând cum unii europarlamentari români au votat acest raport mizerabil în Parlamentul European
  • Consternați de faptul că un prim ministru al României își permite să instige la nerespectarea deciziilor Curții Constituționale și a Senatului României - cu intenția declarată de a introduce educația sexuală obligatorie în școlile în care învață copiii noștri -  
  • Conștienți de pericolul sexualizării forțate împotriva naturii umane promovate de Parlamentul European
  • Preocupați de apărarea valorilor creștine tradiționale și de apărarea intereselor naționale ale României,

STOP! Premierul Florin Cîțu care spune spune că educația sexuală va fi introdusă în școală într-un curs de „educație pentru viață”, începând de anul viitor!

Secularismul ne reamintește zilnic că este inamicul nostru, că intenționează să ne pună convingerile în afara legii, și că, de fapt, nu ne dorește prezența în cetate.

Ne batjocorește în fața copiilor noștri, le confiscă inteligența, îi îndoctrinează în minciuni și imoralitate pe banii noștri.

Este vremea să ne trezim! Este vremea să reacționăm!

Despre proiectele ARN

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori.

Am inițiat mai multe petiții, prin care am cerut în mod direct autorităților să respecte drepturile noaste și să ia măsuri pentru diferite abuzuri, cum ar fi:

Implică-te și tu în lupta împotriva abuzului actualului guvern, pentru apărarea drepturilor, libertăților și valorilor creștine!

Semnează acum petițiile lansate de către ARN!


Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.