.st0{fill:#FFFFFF;}

O iubim pe micuța Pia! Haideți să semnăm! 

Articole | 28/12/2021

O iubim pe micuța Pia! Haideți să semnăm!

https://www.petitieonline.com/stergeti_lacrimile_micutei_pia_si_ajutati-ne_sa_o_strangem_din_nou_in_brate

Pia Seidler a fost și ea luată în mod inuman și abuziv de la mama ei de către Jugendamt în martie anul acesta, înainte de răpirea copiilor Familiei Furdui. Am aflat recent despre cazul Familiei Seidler și am comunicat cu mama fetiței, doamna Mihaela Seidler. Cazul, din câte înțeleg eu, este simplu: nu au existat motive pentru răpirea Piei. Cel puțin așa mi s-a comunicat.

În martie Pia avea 7 ani. Mama și tatăl ei, cetățean german, s-au despărțit, iar tribunalul a acordat custodia micuței Pia mamei ei. La puțin timp după aceea, autoritățile Jugendamt au luat-o pe micuța Pia de la mama ei, fără discuții prealabile, fără mandat judecătoresc ori vreun act legal care să justifice răpirea micuței.

O petiție de susținere a Familiei Seidler a fost lansată, petiție pe care am semnat-o și eu. Vă îndemn pe toți să o semnați.

 https://www.petitieonline.com/stergeti_lacrimile_micutei_pia_si_ajutati-ne_sa_o_strangem_din_nou_in_brate

Vă mulțumesc!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.