.st0{fill:#FFFFFF;}

Obligativitatea vaccinării, interzisă în America! 

Articole | 14/01/2022

Ieri, Curtea Supremă a SUA a blocat, cu un vot de 6 la 3, mandatul emis de Administrația Biden în decembrie pentru vaccinarea obligatorie a tuturor angajaților din America care muncesc pentru companii de la 100 de angajați în sus. 

Decizia poate fi citită aici.

Apreciez decizia Curții. Este prima decizie emisă de Curtea Supremă SUA privind obligativitatea vaccinării. Din nefericire, Curtea nu a mers până unde trebuia să ajungă: să declare mandatul neconstituțional.

 O astfel de decizie este crucială pentru protejarea drepturilor constituționale.

Totuși, decizia Curții trebuie apreciată. Un vot de 6 la 3 e important și poate fi începutul unui drum care să ducă la ceea ce întreaga mișcare conservatoare din America și Europa așteaptă: declararea obligativității vaccinării ca fiind un act neconstituțional.

Guvernanții României ar trebui să ia aminte, iar cei care pricep limba engleză să citească opinia majoritară.

E o opinie scrisă într-un limbaj care poate fi înțeles ușor, un limbaj inteligent și lucid.

Curând vor începe din nou dezbateri în România privind certificatele verzi, adică împărțirea cetățenilor țării, declarați egali de Constituție, în categorii de oameni care cedează ori preferă libertatea.

 Statului nu îi este îngăduită segregarea neconstituțională a cetățenilor declarați egali de Constituție. Segregarea e periculoasă, iar precedentul incompatibil cu democrația și statul de drept. Motive pentru care este bine ca certificatele verzi să nu fie adoptate.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.