.st0{fill:#FFFFFF;}

Obsedate de protejarea imoralității sexuale, autoritățile ne încalcă drepturile (I) 

Articole | 04/05/2021

Este una pentru autorități să fie echidistante când vine vorba de drepturi, așa cum e firesc într-un stat de drept, și alta când ele iau partea, în mod nejustificat, unei minorități care pretinde drepturi fără nicio utilitate socială.

Două exemple extrem de tragice au parvenit săptămâna trecută din lumea occidentală, exemple care dovedesc că autoritățile sunt obsedate de protejarea sexualității nenaturale în detrimentul drepturilor creștinilor de a promova, în spațiul public, opinii și opțiuni diferite fondate pe adevărurile Scripturii.

Pe 23 aprilie londonezii au fost șocați când poliția a arestat un pastor în vârstă de 70 de ani, îmbrâncindu-l și punându-i cătușele.

Este dincolo de orice decență umană pentru ca trei polițiști zdraveni în anii 40 ai vieții să maltrateze în acest fel un bărbat inocent și firav și atât de înaintat în vârstă. Agresarea o puteți urmări aici.

Care a fost "crima" acestui pastor? A propovăduit în spațiul public în favoarea familiei și a căsătorie naturale, amintind londonezilor că "la început nu a fost" cum este azi. La început Dumnezeu a desemnat familia ca fiind constituită dintr-o mamă și un tată ca părinți ai copiilor lor biologici.

Versiunea modernă, spunea pastorul, cu două mame ori doi tați, este incompatibilă cu temeliile firești ale societății. Pastorul are, fără îndoială dreptate.

După el a vorbit un alt pastor, tot din cartea Facerii, amintind londonezilor că "la început nu a fost așa". Atunci Dumnezeu a făcut ființa umană de doar două feluri: bărbați și femei. Ideologia de gen, ziceau pastorii, este o erezie. Ceea ce credem și noi.

Câteva persoane s-au plâns polițiștilor aflați în zonă, pretinzând că au fost ofensate de afirmațiile "eretice" ale pastorilor. Unul dintre ei a fost arestat, iar violența aplicată asupra lui de poliție poate fi văzută în materialul video înregistrat de trecătorii șocați

Faceți cunoscută această știre tragică. Încălcarea drepturilor creștinilor într-o țară oarecare înseamnă încălcarea drepturilor creștinilor în toată lumea.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.