.st0{fill:#FFFFFF;}

Occidentalii: codași la respectul pentru femei! 

Articole | 13/05/2023

Occidentalii: codași la respectul pentru femei!

Postez încă un articol care dovedește ipocrizia celor care ne dau mereu lecții. România este pe locul II în UE privind egalitatea de șanse, iar țările codașe sunt țările occidentale.

Recent, Parlamentul European a publicat raportul anual privind egalitatea de șanse în UE și discrepanța dintre salariile femeilor și ale bărbaților în fiecare țară membră UE.

UE are aproximativ 450 milioane de ființe umane, dintre care jumătate sunt femei. Occidentalii ne arată mereu cu degetul privind egalitatea de șanse și salarii egale între bărbați și femei, dar ei sunt ultimii care practică aceste idealuri nobile.

Conform raportului pe 2022, România e pe locul II în UE: în România, în medie, salariile femeilor sunt cu 3,6% mai mici decât ale bărbaților. În Luxemburg, salariile femeilor sunt cu puțin mai mari (0,2%) decât ale bărbaților. Alte țări din vârf sunt tot țări est-europene: Polonia și Slovenia.

Care sunt țările codașe? Olanda, Finlanda, Germania, Franța, iar Austria, care nu ne vrea în Schengen, e penultima! Și Suedia, „paradisul” european, e cu mult în urma României.

În medie, discrepanța dintre salariile bărbaților și ale femeilor în UE e de 12,7%.

Suntem mândri de România!

Respectăm femeile României, harnice și responsabile, fie că muncesc acasă, la câmp ori la birou!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

respectul
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.