.st0{fill:#FFFFFF;}

Partidul Alianța Renașterea Națională este un Partid al oamenilor de omenie! 

Articole | 19/01/2024

România are un inepuizabil tezaur al ospitalității și al generozității!
 
În UE industria hotelieră a făcut un brand din calitatea umană de a fi ospitalier. Nu mare mi-a fost mirarea când am auzit prima data acest termen la facultatea de Business din Cluj la care una din fiicele mele și-a început studiile! Am făcut imediat legătura cu trăsătura de caracter colectiv pe care poporul român a reușit să o mențină în toți anii săi de existență: Ospitalitatea!!!
 
Iată că în vremurile noastre românii harnici și temători de Dumnezeu din comuna Sălașu de Sus reușesc să–și manifeste ospitalitatea și prin micile afaceri de familie care se dezvoltă in zone rurale cu importanță majoră turistică. În această comună există mai multe pensiuni cu servicii adaptate la standardele europene, prin care comuna va aduce venituri substanțiale la bugetul de stat. De asemenea peisajul natural divin a acestei zone va dezvolta turismul montan până la excelență!
Întreprinzătorii acestei zone prin trăsături simple autentice de caracter reușesc să ofere cetățenilor de orice naționalitate găzduire și servicii de calitate care dau un imput pozitiv de creștere economică a comunei Sălașu de Sus din județul Hunedoara.
 
Ce poate fi mai încurajator și aducător de stabilitate economică, socială decât o familie mulțumită care își îndeplinește mandatul cultural cu responsabilitate în casa sa, biserica sa strămoșească și comunitate în temere și ascultare de Dumnezeu.
 
Vă mulțumim oameni frumoși si harnici că vă slujiți țara!
 
 


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.