.st0{fill:#FFFFFF;}

Partidul ARN are forța, dorința, oameni integri și valorile necesare 

Articole | 30/12/2023

 
Anul 2023 este pe cale să se încheie. Nimic nou sub soare; o vreme vine alta trece. Privim cu speranță spre anul viitor și unii dintre noi ne facem planuri și stabilim obiective. Totuși, în România zilelor noastre nu poți ști nimic concret cu privire la ziua de mâine. Totul se datorează ignoranței, lăcomiei, diletantismului și dezbinării care persistă în rândul actualei clase politice și implicit în toate structurile statului.

Pentru România, anul 2023 a fost unul bizar, cu multe evenimente tragice și cel puțin ciudate. Aceste evenimente ne fac să privim cu oarecare îngrijorare spre anul următor. În România „lucrului bine făcut”, la Urziceni, o femeie naște pe trotuarul din fața spitalului pentru că nu a fost primită în spital. La Târgu Jiu, o femeie de 35 de ani, însărcinată în luna a noua, este operată eronat de hernie. La Botoșani, o altă femeie însărcinată, în vârstă de 26 de ani, moare în chinuri de insuficiență cardio-respiratorie și edem pulmonar. Medicii nu au intervenit deloc pe timpul nopții chiar dacă pacienta era într-o stare instabilă și prezenta sângerari. Era mamă a altor trei copii minori. La București o femeie, tot însărcinată în nouă luni, este plimbată o zi întreagă între spitale cu ruptură de aortă. Mama și copilul mor amândoi. Revenind la Botoșani, o tânără mamă de 23 de ani, se urcă la balconul unui hotel, cu cei doi copii ai săi, unul de doi ani și celălalt de trei ani, si-i aruncă de la etajul 1. Suferea de depresie.

La Crevedia, Dâmbovița, o stație clandestină GPL, explodează din cauza manevrelor ilegale. În urma altor două explozii sunt distruse toate casele din jur. Peste 50 de răniți și 6 morți este bilanțul victimelor acestor explozii, majoritatea fiind jandarmi și pompieri veniți la fața locului pentru intervenție. Mulți dintre aceștia au fost transferați la spitalele pentru arși din Italia, Austria, Germania, Belgia, și Norvegia. Tot un incendiu s-a produs de curând la pensiunea Ferma Dacilor din județul Prahova construită fără autorizație și implicit fără autorizație ISU. Bilanțul: 7 persoane tinere cu un viitor promițător decedate, printre care și copilul proprietarului pensiunii, și o persoană dispărută. Apropo de incendii; la opt ani după incendiul de la Colectiv, România nu are încă construit un spital pentru arși.

În altă ordine de idei, România are locul întâi la cele mai nesigure drumuri rutiere din UE; peste o mie de oameni au murit în 2023 în urma a peste trei mii de accidente petrecute în România. Pe lângă aceasta la multitudinea de accidente rutiere grave contribuie din plin și șoferii sub influența alcoolului sau a drogurilor. Cel mai recent exemplu este cel din ziua de Crăciun, 25 decembrie. În județul Olt o ambulanță a fost acroșată frontal de o persoană aflată sub influența drogurilor. În urma impactului un binecunoscut primar din Grădinari, județul Olt a murit. Era foarte apreciat de cei din localitatea Grădinari. Un alt tânăr drogat a spulberat în Vama Veche pe trecerea de pietoni opt persoane; două persoane mor pe loc, iar în localitatea Sântimbru, jud. Arad, un grup de tineri este spulberat noaptea pe șosea tot de un tânăr aflat sub influența drogurilor. Trei persoane din acel grup au murit pe loc. În aceste condiții partidele USR și Reper doresc legalizarea drogurilor ușoare.

Trăim într-o societate bolnavă și după cum vedem fiecare dintre noi, indiferent de vârsta sau statutul social pe care-l avem putem cădea victime ale acestui sistem. Sistemul medical are nevoie de o reformă radicală. La fel cel educațional, bugetar și toate celelalte. Pentru aceasta, România are nevoie la conducere de oameni integri, altruiști, bine pregătiți intelectual și cu frică de Dumnezeu.

Am spus-o de multe ori și o spun și acum: „Doar Dumnezeu mai poate salva România. Dar Dumnezeu lucrează prin oameni și pentru ca Dumnezeu să salveze această țară este nevoie ca noi să respectăm principiile și legile lui Dumnezeu. Toți cei care iubesc această țară sunt așteptați cu mic cu mare să contribuie la renașterea României. Schimbarea trebuie să înceapă cu noi înșine. Va fi ca luptă între David și Goliat dar dacă vom acționa în unitate și cu dragoste de semeni vom izbuti.

Partidul ARN are forța, dorința, oameni integri și valorile necesare să contribuie la renașterea României. Anul 2024 este un an crucial și poate ultima șansă pentru România. Este anul în care au loc toate categoriile de alegeri electorale și anul în care putem scăpa în sfârșit de cei care au adus România în colaps. Alătura-te Alianței Renașterea Națională.

Vă doresc ca anul 2024 să vă găsească încrezători, plini de dragoste și pace! Dumnezeu să binecuvânteze România si să ocrotească fiecare român de tot ce este rău!

Autor: Marian Militaru, Alianța Renașterea Națională


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.