.st0{fill:#FFFFFF;}

Pastorii britanici se opun pașapoartelor COVID 

Articole | 24/04/2021

Reafirm mereu că ne opunem pașapoartelor COVID. La fel fac și pastorii din Marea Britanie, inclusiv câțiva pastori români de acolo. Săptămâna aceasta peste 1.500 de pastori și lideri creștini din Marea Britanie au adresat o scrisoare deschisă premierului Boris Johnson solicitând interzicerea introducerii în Marea Britanie a pașapoartelor de vaccinare.

Ei găsesc pașapoartele discriminatorii la adresa persoanelor care din motive de conștiință ori îngrijorare refuză să se vaccineze. Declară, de asemenea, că pașapoartele constituie o formă de constrângere a cetățenilor pentru a se vaccina.

Scrisoarea deschisă a fost semnată și de câțiva pastori români din Marea Britanie.  Gestul lor e de apreciat.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.