.st0{fill:#FFFFFF;}

Petiție: Fără marxiști la Cotroceni! 

Petiții | 25/09/2023

Fără marxiști la Cotroceni!

Partidul Alianța Renașterii Naționale lansează petiția „Fără marxiști la Cotroceni„!

După 1989, România a fost condusă aproape continuu de președinți marxiști, foști comuniști sau colaboratori ai Securității – oameni ai sistemului care ne-a asuprit pe noi și pe părinții noștri. Oameni care nu au înțeles democrația. Președinți care au condus România prin corupție și fără respect pentru statul de drept.

Anul 2024 este un an de alegeri prezidențiale în România. Se discută deja despre posibilii candidați pentru alegerile de anul viitor.
Partidul Alianța Renașterea Rațională avertizează asupra pericolului marxismului și neomarxismului în România.

Spunem un NU categoric și ne exprimăm opoziția față de orice candidat la prezidențiale care a avut funcții, legături cu sistemul marxist, totalitar și comunist din România înainte de decembrie 1989, sau a beneficiat de un statut privilegiat al sistemului comunist.

Miile de români care au murit în revoluția din decembrie 1989 nu și-au dat viața pentru a facilita accesul la președinția României pentru foști comuniști sau marxiști.

Prin semnarea Petiției ARN vă exprimați opoziția față de candidații marxiști sau foști marxiști, precum și recunoștința față de cei care și-au dat viața pentru libertate în perioada comunistă. Mulți dintre ei sunt părinții noștri, rudele noastre, preoți, pastori, intelectuali, oameni cinstiți, oameni care au crezut în libertate.

Dacă împărtășiți idealurile noastre, vă rugăm să semnați!

Alăturați-vă Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să acordați câteva secunde pentru a completa formularul de contact.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

marxiști
Fără marxiști la Cotroceni!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.