.st0{fill:#FFFFFF;}

Petiție: Solicităm respingerea parteneriatelor civile între persoanele de același sex în România! 

Petiții | 23/05/2023

Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România!

Recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a emis o decizie care impune României să legifereze intern parteneriatele civile între persoane de același sex.

Ne opunem!

Decizia CEDO este incompatibilă și contrară suveranității naționale. CEDO nu poate impune României ce legi să adopte. Legislația internă a României e de domeniul celor pe care noi, cetățenii, îi alegem în Parlament.

Nu este competența unei instituții suprastatale, dovedită a fi părtinitoare în favoarea minorităților sexuale și împotriva familiei, a suveranității naționale și a valorilor creștine.

Autoritatea conferită de țările membre în Consiliul Europei și, astfel Curții Europene a Dreptului Omului, este strict limitată. CEDO decide, într-un caz specific și individual, dacă România a încălcat Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Nu de a ataca legislația internă a unui stat suveran.

În 2009, România a adoptat, cu un vot covârșitor, noul Cod Civil care nu permite legalizarea în România a parteneriatelor civile.

Decizia CEDO este un atac frontal și de nepermis asupra Codului Civil al României și a suveranității noastre!

Parteneriatele civile – o forma de concubinaj instituit prin lege – nu au nicio valoare socială și s-au dovedit a fi destructive. Ele subminează familia naturală, căsătoria firească, și împiedică dezvoltarea normală, firească și armonioasă a copiilor.

Solicităm, deci, ca Parlamentul României, să nu instituie parteneriatele civile în România!

Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România!
Petiție: Solicităm respingerea parteneriatelor civile între persoanele de același sex în România! Solicităm respingerea parteneriatelor civile în România!

Respingerea parteneriatelor civile în România!
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.