.st0{fill:#FFFFFF;}

Petiție: STOP Legea PL-x 145 

Petiții | 20/05/2023

Legea PL-x 145, sau legea Barnevernet în Romania.

Privim cu îngrijorare cum se încearcă introducerea și legiferarea acelorași practici pe care le are Jugendamt în Germania și Barnevernet în Norvegia.

Aceste instituții și-au arătat practicile monstruoase, disprețul față de familie și chiar încurajează abuzul asupra minorilor prin protejarea minorităților sexuale și mușamalizarea nerespectării legii de către aceștia.

Alianța Renașterea Națională a inițiat deja un demers către Avocatul Poporului și această petiție are ca scop întărirea acestui demers prin implicarea societății civile pentru a opri acest MARE RĂU.

Mai jos redăm o parte din inițiativa depusă de Alianța Renașterea Națională la Avocatul Poporului prezentând încălcări flagrante ale dreptului garantat prin Lege.

Prezentarea succintă a drepturilor și libertăților încălcate:
Vă rog cu respect să atacați la Curtea Constituțională a României PL-x 145/2023, lege votată abuziv în Camera Deputaților la data de 10 mai 2023 împotriva cetățenilor români ce poate genera numeroase abuzuri.

PL-x 145/2023 permite înregistrarea și prelucrarea datelor personale ale copiilor fără acordul părinților prin înscrierea automată a minorilor în Observatorul Național al Copilului.

De asemenea, PL-X 145/2023 permite monitorizarea abuzivă și separarea copiilor de familia lor, după criterii foarte generale și subiective, încălcând drepturile fundamentale și constituționale ale familiei cu privire la drepturile și responsabilitățile părinților în relația cu copiii lor.

Mai jos sunt doar două dintre aliniatele unuia din articolele legii PL-X 145/2023 care generează abuzuri asupra drepturilor omului:

Art. 5. din legea PL-X 145/2023:
b) părintele unic susținător sau ambii părinți sunt plecați la muncă în străinătate;
d)are membri adulți cu dizabilități care le afectează semniticativ calitatea vieții și
participarea lor la viața socială.

Legea PL-x 145

STOP legea PL-X 145
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Manole Mihail a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.