.st0{fill:#FFFFFF;}

PMP + PNL: Când pretinsa dreaptă românească trădează adevărata dreaptă 

Articole | 13/11/2021
Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Este multă forfotă în presă în ultimele zile privind posibila fuziune între PMP, pretinsul partid de dreapta al României, și PNL, pretinsul partid de dreapta care a dus și continuă să ducă o politică neo-marxistă și de limitare a statului de drept în România.

Etichetele pe care și le pun aceste pretinse partide de dreapta sunt rizibile. PMP are în frunte un fost judecător comunist, în persoana dlui Cristian Diaconescu care cu zeci de ani în urmă a jurat credință Partidului Comunist din România. PNL are în frunte un neo-marxist, pe dl Cîțu, care nici măcar nu a fost capabil să-și termine doctoratul început în SUA.

Un domn relativ tânăr care se pricepe la demolarea eșafodului unui partid, dar nu reușește să-și termine studiile începute. Năruiește, nu clădește.

Acești doi domni "vorbesc" pe moment de cooperare, zic ziarele, dar zvonurile pretind că se va ajunge la o "fuziune" a celor două formațiuni politice. Un partid care are la cârmă un fost judecător comunist nu poate fi de dreapta.

 Un fost judecător comunist care i-a pus pe părinții noștri în închisoare pe motive politice nu știe și nici nu poate învăța ce înseamnă a fi autentic conservator ori ce înseamnă democrația și statul de drept.

Iar dl Cîțu, trecut prin școala neo-marxistă, ne amenință că ne va impune educația sexuală cu sila începând din septembrie anul viitor.

 Dreapta autentică nu gândește în termeni de îndoctrinare sexuală, nici in termeni de subminare a drepturilor parentale.

Că PMP nu are nimic, nici în clin, nici în mânecă, cu conservatorismul e dovedit și de pozițiile ostile ale PMP față de Polonia și Ungaria în Parlamentul European, dar și în declarațiile dlui Diaconescu. Conform presei, dânsul afirma că "PNRR nu se poate renegocia … pentru că automat ne vor plasa politic lângă Polonia și Ungaria".

Iată un om politic timid: vrea o Românie servilă a cărei suveranități naționale e știrbită.

PNL își pierde liniile ideologice, dacă de fapt le-a avut vreodată. Alianța cu PSD denotă abandonul ideologic al PNL. Este ca și când republicanii și democrații și-ar da mâna dincolo de Ocean complotând ruinarea democrației americane. Din nefericire, nimic nou cu asta: PNL a cochetat fuziunea cu USR, cel mai neo-marxist și anti-creștin partid politic din România post decembrie 1989.

Un partid care a ajuns în Parlament și și-a menținut poziția în Parlament prin minciuni de genul "ieșiți la referendumul fără penali", dar nu mergeți la "referendumul pentru căsătoria naturală".

Atât PMP, cât și PNL, au adus rușine peste adevăratul conservatorism. L-au înnegrit și ponegrit. Politicile anti-cetățeni, impunerea restricțiilor,  obligativitatea vaccinării, nu sunt compatibile cu gândirea conservatoare. A fi conservator înseamnă a pune în prim plan, în oricare domeniu și aspect politic, libertatea cetățenilor. PMP, PNL, USR și PSD ne duc înapoi la comunism.

Dragi cetățeni: vă punem la dispoziție o alternativă autentic conservatoare: Alianța Renașterea Națională.


Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.