.st0{fill:#FFFFFF;}

PNL virează spre neo-marxism 

Articole | 13/07/2021

Ceea ce am afirmat în ultimele săptămâni este confirmat de presa: PNL virează la stânga.

Pe 8 iulie, România Liberă a publicat un comentariu care sprijină observațiile ARN și a mișcării politice autentic conservatoare din România: PNL nu este un partid conservator, trece printr-o perioadă de reconfigurare ideologică și virează spre stânga.

Conform opiniei comentatorului, PNL este :

"un partid pendulă de la liberalism la progresism".
Este un partid pentru care ideologia e irelevantă. Spune comentatorul: "Pe niciunul dintre posibilii delegați la Congres nu-i preocupă orientarea ideologică și programul politic".
Poate ireverent, comentatorul etichetează PNL ca fiind un "partid de găști". ("Toți sunt organizați pe găști!")
Ni se spune, de asemenea, că Ludovic Orban e un "fost bursier Soroș" care, subit, în aceste zile "e acum de partea poporului și a tradiției sfinte liberale".

Remarcați și modul în care autorul identifică autenticii conservatori: "Conservatorii, pentru cei care nu știu, sunt apărătorii familiei tradiționale, a vestigiilor istorice și ai credinței", pe când "progresiștii sunt neo-marxiștii".

Recomand întregul comentariu care poate fi citit aici. 

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.