.st0{fill:#FFFFFF;}

Prostia mândriei duce la moarte. Cazul LGBT-ismului reacționar 

Articole | 11/06/2021

Suntem în toiul lunii care sărbătorește prostia mândriei. E luna în care seculariștii se închină idolatriei revoluției sexuale și ideologiei de gen.

A fi conservator înseamnă a nu te închina și a spune celor din jur că elgibitismul reacționar este o anomalie istorică, o involuție în comportamentul și gândirea umană care îndreaptă civilizațiile spre cimitirul istoriei. Cuvintele acestea nu sunt ale mele. Le-am împrumutat din Cartea Înțelepciunii care spune că trufia și mândria merg înaintea căderii. De fapt ele duc la moarte.

Pe elgibitism nu poți clădi viitorul. Pe virtute da. Elgibitismul duce la pierire. Valorile duc la viață. Politicile care promovează elgibitismul surpă fundațiile societății. Cele care promovează prudența, cumpătarea, stăpânirea de sine, înfrânarea, le întăresc.

Colegiul Național din Iași a fost atenția săptămânii, locul unde activiștii elgibitiști au încercat să distorsioneze mințile adolescenților. Activiștii nu au făcut adolescenților, părinților lor ori României o favoare. Le-au adus ofensă și poate au generat și confuzie în mințile tinerilor. Prin natura ei, confuzia este toxică și poate fi chiar letală. Mai ales cea sexuală.

Acțiunea elgibitistă din Iași, făcută cu culpabilitatea autorităților școlare este un simptom că sistemul educațional public din România a luat-o razna. Se transformă din sistem de "învățământ" în sistem de "îndoctrinare". A învăța, instrui ori pregăti pe cineva pentru viitor e una. A îndoctrina e alta.

Îndoctrinarea nu își are loc în sistemul de învățământ. El aparține lagărelor de concentrare naziste, comuniste și chineze ale lui Xi. Nu în România zilelor noastre, așa numită democratică.

Tradițional, sistemul de învățământ a dat societății oameni instruiți și formați în profesii utile și indispensabile: agronomi, arhitecți, avocați, specialiști în biologie, chimiști, doctori, ingineri, medici, oameni de știință, piloți. Într-un cuvânt, oameni care știu să construiască autostrăzi, avioane, aeroporturi, porturi, rafinării, firme, spitale, drumuri, poduri, hidrocentrale, medicamente și alte lucruri similare și indispensabile oricărei societăți. Adică se pricep să construiască viitorul.

Activiștii elgibitiști nu pregătesc astfel de oameni. Nu-i pregătesc pentru că viitorul nu este o preocupare elgibitistă. Ei pregătesc o generație confuză din punct de vedere sexual pentru care plăcerea, hedonismul și distrugerea sunt fundamentul viitorului.

Universitatea lui George Soros din Budapesta își pierdea timpul îndoctrinând, în loc să instruiască și să formeze specialiști utili economiei și societății. România ar trebui să învețe lecția: stop invențiilor financiare în îndoctrinarea adolescenților României în confuzie sexuală.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.