.st0{fill:#FFFFFF;}

Raportul Matic: Implicații nefaste pentru România (II) 

Articole | 14/04/2021

Dacă Raportul Matic va fi adoptat de Parlamentul European ne putem aștepta la o invazie a "experților" în sexualitatea anormală în școlile din România pentru impunerea neadevărurilor Raportului, cât și la discriminare și chiar persecuția creștinilor.

Spun deseori că Rezoluțiile PE nu sunt doar vorbe goale. Ele enunță doctrinele ideologice ale PE și, prin extensie, ale UE. Ele sunt echivalentul declarațiilor Partidului Comunist din România care enunțau tezele de partid care apoi erau transpuse în practică prin acțiunile "cadrelor" și "activiștilor" de partid. Învățătorii, profesorii, diriginții și alții erau obligați să îndoctrineze elevii în ideologia PCR.

Pagina 7 (Paragraful 5) a Raportului "solicită statelor membre să garanteze alocări bugetare suficiente pentru drepturile sexuale și să asigure disponibilitatea de resurse umane adecvate / calls on member states to guarantee sufficient budgetary provision for SRHR and ensure the availability of adequate human resources".

Această impunere ne afectează buzunarul. Promovarea drepturilor sexuale va trebui făcută cu sprijinul fondurilor publice și prin mobilizarea unui număr adecvat de resurse umane. În final, asta înseamnă o pierdere imensă pentru cetățenii României. Îndoctrinarea în sexualitatea nenaturală a copiilor noștri se va face pe banii noștri și fără acordul ori știința noastră.

Acesta este un motiv în plus pentru a ne opune inițiativei legislative de instituire a educației sexuale în România.

Iar paragraful de combatere a "discriminării și dezinformării" ne privește pe noi direct. Ne țintește în mod direct și nu e de bun augur. Pagina 8 (Paragraful 9) "solicită statelor membre să combată discriminarea și dezinformarea" privind sexualitatea. Direct avizați sunt părinții României, clerul, pastorii, preoții, liderii de tineret, învățătorii, profesorii, școlile creștine și toți adulții care dețin un rol în educarea copiilor și al adolescenților.

Pedepsele pentru cei care nu se conformează pot fi crunte și aspre. Există precedent. Norvegia și Scoția, și poate și alte țări, deja au adoptat legi care interzic deținerea de materiale "anti-discriminatorii" la adresa minorităților sexuale, cât și discuții și discursuri în spațiul public și privat, inclusiv în familie, care nu sunt de acord cu stilul de viață al minorităților sexuale.

Este, într-adevăr, incredibil ca generația mea să cadă din lac în puț: comuniștii ne pedepseau pentru deținerea de cărți "anti-comuniste", interziceau literatura religioasă, și, cu excepția slujbelor religioase (și ele monitorizate îndeaproape de Securitate), nu permiteau discuții de gen religios în spațiul public ori în familie.

Revoluționarii sexuali ne impun același lucru. Și tot ca și comuniștii, ne amenință cu pedepse, fie ele amenzi, fie chiar și posibilitatea de a ajunge la închisoare.

Din nefericire, Raportul Matic dovedește, în mod clar, dar și regretabil, că PE nu este o instituție care promovează toleranța, pluralismul ori diversitatea de perspective. PE este Inchiziția Uniunii Europene din anul 2021.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.