.st0{fill:#FFFFFF;}

Religia interzisă din ce în ce mai mult în China! 

Articole | 20/10/2021

Religia interzisă din ce în ce mai mult în China!

Pe lângă persecuțiile folosite în mod obișnuit de către un partid comunist, în China se trece la un alt nivel de suprimare a identității religioase.

Compania Apple, la cererea oficialilor chinezi, a înlăturat din App Store aplicațiile  Bible (Biblia) și Quran (Coran) , pe motiv că acestea încalcă legile chineze care interzic utilizarea textelor și materialelor religioase.

În prezent se caută soluții din ambele parti pentru că aplicațiile să fie reintroduse în app store, ba mai mult Consiliul pentru relații Americano-islamice , acuza Apple că ar permite indirect persecuția religioasă în China, inclusiv genocidul asupra musulmanilor.

Oare, în ce urmează să se transforme aceasta lume în care trăim? Cât vă mai dura până când ni se va lua până și libertatea de exprimare?  Religia este singura legătură dintre oameni, divinitate, moralitate  și speranță. Nu putem renunță la ceea ce ne face oameni , nu putem renunța la Dumnezeu!


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Bogdan Tomoioaga
ARN MARAMURES
Bogdan scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.