.st0{fill:#FFFFFF;}

Republica Moldova: Sluga Uniunii Europene? 

Articole | 29/04/2023

Ceea ce am suspectat de mult timp mi-a fost demonstrat la începutul lunii. Republica Moldova, spre rușinea noastră ca români, dar mai ales creștini, se transformă în sluga Uniunii Europene când e vorba de valori. Se transformă, la nivel internațional, în vehicul de atac folosit de UE împotriva valorilor morale.

Un exemplu concret e o Rezoluție ONU respinsă la începutul lunii prin mobilizarea masivă a țărilor tradiționale.

Rezoluția, inițiata de Administrația Biden și UE, avea de-a face cu demografia și dezvoltarea. Vreme de decenii, ONU a încercat să includă în aceste rezoluții noțiunea de „drepturi sexuale și reproductive”. Adică: mizerie și confuzie sexuală și avort.

Văzând că pierde teren, UE a folosit Republica Moldova pentru a negocia și convinge țările tradiționale să accepte inserarea acestei sintagme în Rezoluție.

Pe lângă mizeriile din trecut, noua Rezoluție a încercat inserarea unui paragraf care să propună recunoașterea pentru adolescenți a unui drept de acces la avort și contraceptive fără cunoștința ori consimțământul părinților.

Eforturile UE au eșuat. Țările musulmane (și Rusia!) s-au opus din răsputeri și textul rezoluției a fost respins!

Îmi exprim îngrijorarea că Ucraina va deveni și ea o pârghie a Uniunii Europene pentru promovarea mizeriilor în schimbul sprijinului militar împotriva Rusiei.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.