.st0{fill:#FFFFFF;}

Republicanii nu s-au rătăcit și au câștigat 

Articole | 08/11/2021

Victoria republicanilor în alegerile din 2 noiembrie ar trebui să fie o lecție pentru toți conservatorii, atât din America, dar și din Europa, inclusiv România.

Cu luni în urmă am postat un comentariu despre conservatorii norvegieni care, după ce s-au rătăcit ideologic, au pierdut alegerile.

 Le spuneam atunci "bon débarras / chignon tambour" ! CDU en Germania a făcut la fel. Și-a estompat pozițiile conservatoare dorind să se "modernizeze", pierzând astfel poziția de partid majoritar la recentele alegeri.

Iată, însă, că republicanii conservatori au câștigat alegerile din Virginia. Au câștigat trei funcții la nivel de stat / statewide offices: guvernator, secretar de stat i locotenentă de stat.

Au întors Camera Deputaților dintr-o majoritate democrată într-o majoritate republicană. Rezultatul este remarcabil. Acum un an, pe 4 noiembrie, dl Biden a câștigat Virginia la 10 procente distanță de dl Trump.

După un an, democrații au pierdut la o distanță de 2% (51 la 49). Rezultatul net este că în doar un an republicanii au câștigat 12% din electorat, iar democrații au pierdut 2%.

În New Jersey, republicanii erau și ei pe punctul de a câștiga alegerile, dar rezultatul, din nefericire, a favorizat democrații, aceștia câștigând la limită, pe muchie de cuțit.

Democrații au intrat în panică. Peste noapte au devenit un partid i mai minoritar, cu toate că au gura spartă și țipă pe toate canalele media. Acum un an, 26 din statele americane erau deținute de republicani.

dețin 27. În plus, nimeni nu mai dă nicio șansă democraților să-și mențină majoritatea de 6 locuri în Camera Deputaților la alegerile din noiembrie 2022 și este aproape sigur că vor pierde și Senatul.

Ce i-a scârbit pe cetățeni atât de mult la democrații din Virginia pentru a-i trimite la gunoi? Valorile, în primul rând. Nu economia, ci educația și valorile. În ultimii ani democrații din Virginia au impus programe de îndoctrinare transsexuală în școli, și au lansat cursuri de îndoctrinare în "anti-rasism", cursuri care de fapt ele însele erau cursuri rasiste.

În plus, fostul guvernator a mușamalizat, de teama activiștilor sexuali, atacul sexual al unui băiat asupra unei fete în toaletele unei școli. Guvernatorul a impus desegregarea toaletelor împotriva voinței părinților.

Conservatorii din Virginia s-au trezit. Sugerez celor din România să facă la fel. PNL și PSD ne dau din nou pe apa sâmbetei. Singura doctrină care poate salva România și poate da României un viitor este doctrina creștin-conservatoare, doctrina creștin-democrată pe care eu și Alianța Renașterea Națională o împărtășim. Vă invitam sa ni vă alăturați.

Abonează-te acum la canalul nostru de YouTube:

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.