.st0{fill:#FFFFFF;}

Revolta soldaților americani împotriva revoluției sexuale 

Articole | 04/05/2023

Robert O'Neill, soldatul american care l-a ucis pe Bin Laden, a devenit vârful de lance al militarilor americani care devin tot mai vociferi împotriva instituirii revoluției sexuale în armata americană.

Nu mai este un secret: armata americană se confruntă cu o dezordine de toate felurile. Tinerii nu se mai înrolează în serviciul militar, iar stimulentele financiare puse la dispoziția lor de către autorități nu îi mai atrag.

Responsabilitatea civică și patriotismul ca valori au fost distruse de secularism, ceea ce se răsfrânge negativ și asupra forțelor armate. Îndoctrinarea în mizeriile anormalităților sexuale îi face pe tinerii patrioți să nu se mai înroleze în forțele armate.

În ultimul timp, Administrația Biden a inundat bazele militare cu showuri transsexuale.

Grețos și cu totul nepotrivit. O'Neill, soldatul care l-a ucis pe Bin Laden, a ieșit în spațiul public săptămâna aceasta cu cuvinte aspre la adresa Comandantului Șef, Joe Biden.

Europa / NATO sunt pe aceeași pantă alunecoasă. Nimeni nu mai pune la îndoială care ar fi rezultatul final al unui conflict armat între China și NATO.

La ARN promovăm patriotismul și responsabilitatea civică a cetățenilor. Acestea sunt valori fundamentale tradiționale, dar și creștine, și, în plus, sănătoase și indispensabile unei țări care dorește să aibă un viitor.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.