.st0{fill:#FFFFFF;}

România dlui Cioloș, din rău în mai rău 

Articole | 13/10/2021

Iată că vârful de lance al mișcării politice elgibitiste din România și Europa, și liderului celui mai decadent și anti-creștin grup din Parlamentul European, Renew Europe, aspiră să devină Premierul României.

Nominalizat pentru funcție de dl Iohannis, șansele lui Dacian de a deveni prim ministru par minime.

Dar faptul că sărmana Românie a ajuns la acest punct e deosebit de trist și semnificativ, dar și îngrijorător.

România poate da ceva mai bun. România merită ceva mai bun. În România sunt oameni mult mai capabili decât dl Cioloș care să prevină descinderea în abis a României.

Dar ei sunt oameni care nu îndrăznesc să iasă din zona lor de confort. Preferă liniștea personală în locul sacrificiului pentru bunăstarea morală, economică și politică a țării.

Așa ajungem să fim conduși de oameni incapabili în loc de oameni capabili, de politicieni în loc de lideri, de demagogi în loc de oameni practici, de oameni care nu mai știu să deosebească între bine și rău din punct de vedere moral. Dl Cioloș întruchipează acest tip de politician al României.

E important ca și noi, cetățenii cu aspirații la viața curată în cetate, să ne facem o mea culpa.

Ne-am obișnuit cu un show politic în loc de seriozitate în politic, cu paiațe în loc de persoane vertebrale, cu vedete politice trândave în loc de lideri politici care să muncească.

Mass-media ne duce în direcția aceasta și mulți dintre noi acceptăm showul, care, din nefericire, pe unii dintre noi ne și delectează.

Pentru mine, însă, lucrul acesta este lamentabil. Este și o mare nedumerire că politicienii creștini nu sunt vizibili în vârful piramidei politice.

Cu dl Cioloș în locul dlui Cîțu cădem din lac în puț. Un vârf de lance secularist este înlocuit cu altul. Dl Cîțu vrea să dea cu sila educație sexuală copiilor și nepoților noștri, iar dl Cioloș și partidul pe care-l reprezintă caută să înfigă steagul curcubeu în țarina României.

Parlamentarii creștini tac, vocea lor nu se aude, preferă să-și joace cărțile în așa fel încât să-și mențină fotoliile în Parlament fără a face o diferență reală în viața publică și morală a țării.

Ei, cei ale căror mărturii, rostite de la tribunele cele mai înalte ale țării, sunt menite să biruiască leviatanul secularist.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.