.st0{fill:#FFFFFF;}

România este și va rămâne un stat suveran și indivizibil 

Articole | 28/12/2023

Sfârșitul de an ar trebui să fie pentru pentru români un timp al bucuriei, al Sărbătorilor de iarnă în care să privim cu încredere și optimism spre anul ce va veni. Însă observăm că la metehnele trecute ale clasei politice de la conducere, se adaugă un nou obicei, acela de a introduce în aceste zile tot felul de măsuri și legi ale căror efecte negative să treacă neobservate publicului larg.
 
Partidul Alianța Renașterea Națională trage un semnal de alarmă și se opune unui asemenea mod de guvernare. Noi credem că politica trebuie făcută altfel, în mod transparent, în interesul național și în adevăr.
 
Domnul Ciolacu nu a fost și nu va fi niciodată un patriot, poate decât un demagog. Jocurile politice din această zi făcute împreună cu aliații lor de la UDMR arată doar cât de jos pot să ajungă în dorința lor de putere. Faptul că pot genera asemenea situații artificiale și că vor să se urce electoral pe un val al conflictului interetnic ce nu este de folos nici românilor și nici etnicilor maghiari, ne face să afirmăm că aceste partide sunt un pericol pentru România. Iar ceea ce a făcut UDMR prin proiectele de lege este incalificabil. România este și va rămâne un stat suveran și indivizibil.
 
Nu putem fi de acord nici cu mesajul victoriei ce-l transmite premierul României pentru că a obținut niște firimituri în negocierea pentru integrarea în spațiul Schengen, dar care costă țara noastră prea mult. Domnul Ciolacu a negociat în mod total iresponsabil și a acceptat niște condiții de neacceptat ce sunt în dezavantajul țării noastre. Nu vrem să renunțăm la dreptul de veto, nu vrem cote de imigranți. Vrem ce ni se cuvine ca membri cu drepturi depline ai Uniunii Europene.
 
La sfârșit de an, gândurile ARN se îndreaptă spre antreprenorii români, ai celor ce au avut inițiativa și curajul să deschidă mici afaceri pentru un trai mai bun și pentru a genera bunăstare în jurul lor, pentru binele comunității prin serviciile aduse și locurile de muncă generate. Pentru că mulți membri ARN sunt de asemenea antreprenori, tragem un nou semnal de alarmă față de măsurile fiscale dezastruoase ale guvernului PSD-PNL ce intră în vigoare de la 1 Ianuarie 2024. Deja efectele negative se vad, zeci de mii de contracte de muncă întrerupte și deja un record de firme închise.
Domnule Ciolacu, opriți-vă! „Victoriile” cu care vă lăudați ne costă prea mult.
Autor: Octavian Alexandrescu, Alianța Renașterea Națională


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.