.st0{fill:#FFFFFF;}

Romania, o națiune pe moarte? 

Articole | 23/02/2024

O știre extraordinar de îngrijorătoare ne-a captat atenția prin intermediul ziarelor online: în primul trimestru din 2023, s-au născut cel mai mic număr de copiii din ultimii 145 de ani. Suntem o țară pe moarte. Politicile făcute la nivel național și la nivel european, filozofiile anti familie, hedonismul, sunt doar câțiva din factorii ce favorizează distrugerea populației țării noastre.
 
Totuși, să nu trecem cu vederea efectele negative ale natalității scăzute: societatea de consum scade deci cererea va scădea și automat economia va avea de suferit, populația care contribuie la sistemele sociale este din ce în ce mai mică, asta însemnând că sistemele sociale încasează mai puțin, însă cei care lucrează acum si vor trebui să beneficieze de protecția socială vor fi disproporționat în relație cu cei care ar trebui să cotizeze la aceste sisteme, iar identitatea națională se diluează din ce în ce mai mult. Domnul Petre Costea, președintele partidului Alianța Renașterea Națională comenta acest subiect: „ declinul demografic al României este teribil, unul acut. Murim, murim și România dispare”
 
Deși trăim cele mai bune timpuri pe care societatea modernă le cunoaște, tinerele familii române nu mai sunt interesate să clădească o familie, ceea ce ne face să ne întrebăm cu îngrijorare „de ce?”. Politica și filozofiile care lovesc din greu în poporul român trebuie schimbate! Mentalitatea că „nu avem destul pentru noi, de ce sa mai facem si copiii sa ii chinuim?” sau „în ce țară, în ce lume aducem copiii?” trebuie de asemenea lepădate.
Să ținem minte: copiii copiilor sunt cununa bătrânilor și părinții sunt slava copiilor lor.
 


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.