.st0{fill:#FFFFFF;}

Rutte pierde, fermierii câștigă! 

Articole | 20/03/2023

Rutte, arogantul premier al Olandei care urăște românii și ne blochează accesul în spațiul Schengen, a pierdut alegerile regionale organizate săptămâna trecută. E îndoielnic că arogantul prim ministru va învăța vreo lecție din asta.

Un fanatic care împinge cu încăpățânare politicile climatice ale UE (doar în folosul Olandei, am putea adăuga), Rutte s-a lansat împotriva fermierilor olandezi anunțând că în doar câțiva ani va lichida câteva mii de ferme din Olanda. Fermele, și în special animalele rumegătoare, spune Rutte, afectează negativ clima.

Puțină publicitate a fost făcută în Europa în ultimul an privind demonstrațiile, uneori violente, ale fermierilor olandezi împotriva politicii climatice a lui Rutte.

Dar dacă presa le-a ignorat, fermierii nu le-au uitat. Politica lui Rutte i-a constrâns pe fermierii olandezi să formeze Mișcarea Fermierilor – Cetățeni (BBB). În urma alegerilor regionale de săptămâna trecută, BBB a devenit al doilea partid ca forță politică în Olanda.

BBB nu e exclusiv un partid al fermierilor, ci un conglomerat larg care unește mai multe segmente naționale nemulțumite de politica anilor recenți. De fapt, analiștii politici anticipează colapsul coaliției guvernamentale a lui Rutte.

Olanda, vom fi surprinși să aflăm, cu doar 17,5 milioane de cetățeni, este al doilea exportator de produse agricole din lume, în urma SUA.

Distrugerea agriculturii va însemna distrugerea economiei olandeze și distrugerea traiului a milioane de oameni.

Șocant, ne spunem, dar aici a ajuns Olanda din cauza încăpățânării cu care Rutte promovează idolatria climatică în Olanda.

România cu siguranță are de învățat din asta. Așteptăm cu nerăbdare anul 2024 să ne descotorosim o dată pentru totdeauna de partidele de la guvernare.

Românii vor simți o satisfacție deosebită când partidele incompetente și clasa politică incompetentă care se mențin la putere prin minciuni, manipularea cetățenilor și îngrădirea drepturilor noastre constituționale vor dispărea.

Un fermier olandez (boer) afirma la adresa politicienilor olandezi:

"Politicienii nu ne cunosc; nu ne înțeleg; și nu ne vor".
"The politicians don't know us; they don't understand us; and they don't want us"

Situația e identică și la noi acasă. Majoritatea cetățenilor României ar putea afirma același lucru, dar și adaugă, „nici noi nu-i mai vrem”!

Haideți să ne unim forțele în 2024 să scoatem din Parlament politicienii corupți și obișnuiți cu silnicia!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.