.st0{fill:#FFFFFF;}

Să nu uităm tragedia Herminei Gheorghe 

Articole | 01/05/2023

Elita politică din România vrea să ne impună o versiune "autohtonă" a sistemul atroce de furt al copiilor practicat de țările scandinave şi Germania.

Ar fi bine ca fiecare dintre parlamentari să fie forțați să citească articolul alaturat privind tragedia greu de pus în cuvinte a Herminei Gheorghe

Hermina este o luptătoare extraordinară. Nu are sprijinul niciunei comunități creştine române, atât în diaspora, cât şi în România. Recent, Hermina a făcut greva foamei în fața Parlamentului danez.

Publicația Adevărul din România a publicat un articol lung privind tragedia din viața Herminei a cărei copil a fost luat de la ea de către autoritățile daneze la câteva zile după nastere.

Danemarca are un guvern barbar. O altă ethichetă nu se poate pune pe acest stat pirat care fură copii de la părinți.

Pirații furau copii şi îi transformau în pirați.

Otomanii furau copiii creştinilor pentru a-i transforma în musulmani.

Statul secular fură copiii pentru a-i transforma în copiii statului, atei, respingători de valori creştine, confuzi sexual.

Pirateria umană practicată de Danemarca este o crimă împotriva umanității.

A fost o mare onoare pentru mine să mediatizez cazul Herminei în 2022. Am făcut următorul comentariu pentru Adevărul privind Cazul Gheorghe:

"Cazul Herminei e deosebit de tragic, încat e greu de exprimat în cuvinte. Autoritățile daneze au încălcat în mod voit si cras drepturile fundamentale ale Herminei.

Nepăsarea lor și refuzul lor de a rectifica daunele cauzate Hermiei și fiului ei dovedesc că în Europa avem de a face cu țări care nu merită să fie etichetate drept civilizate. Din nefericire, Danemarca e una dintre ele.

Familia a creat societatea și civilizația. O societate care nu respectă familia și drepturile parentale, nu se poate numi civilizată.“

NU Barnavernetului în România!

NU Legii "Barnavernetului" în Romania!

NU politicienilor care nu respectă Familia Română şi integritatea ei!


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.