.st0{fill:#FFFFFF;}

Să spunem NU privatizării pădurilor Romsilva! 

Articole, Comunicate de presă | 23/03/2023

Pe data de 21 martie, pădurari au organizat un protest împotriva privatizări pădurilor.

Cei de peste 35-40 de ani, ne aducem aminte de discursurile fostului președinte al României, la începutul anilor 90. Actualul președinte de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu, ne vorbea de privatizarea întreprinderilor de stat și de liberalizarea prețurilor, undeva prin anii 92-94.

Acum, după mai mult de 30 de ani, actuala putere politică a reluat discuțiile privatizărilor… și încă ce privatizări!

Se cere privatizarea pădurilor Romsilva. Constatăm că nu a fost suficientă privatizarea falimentară a întreprinderilor de stat ale cetățenilor români care au fost construite de ei cu multă sudoare și durere și suntem îngrijorati de intențiile actualei clasei politice de a privatiza pădurile Romsilva.

Se pare că actuala clasă politică vrea privatizarea pădurilor Romsilva la fel ca și a întreprinderilor anilor 90.

Doresc să dea și ultimele bogății ale românilor. Văzând că nu mai pot fura pădurile, la ce s-au gândit politicienii? Să privatizeze pădurile la fel ca și întreprinderile anilor 90.

Privatizând pădurile Romsilva, se crează riscul ca pădurile noastre să ajungă pe mâna oamenilor sistemului, pe care le vor tăia după bunul plac, așa cum au tăiat și fabricile, să le ducă la fier vechi.

Chemăm pe toți românii să-și apere ultimele bogății rămase, pădurile lor!

Serafim Bodnărescu.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.