.st0{fill:#FFFFFF;}

Se duc oamenii de bine din țară.. 

Articole | 27/09/2021

Se duc oamenii de bine din țară"... pleacă părinții de la noi la ora când părul nostru începe să aibă reflexe argintii. Pleacă în liniște, cu pacea celor care, luați de mână direct de Dumnezeu, sunt urmați de faptele lor bune, la intrarea în țara luminii.

A plecat dintre noi tatăl domnului Beniamin Lup, Președintele Executiv al ARN. Nu, nu a murit, ci doar a plecat dintre noi, la odihna pregătită de Cel Înviat aleșilor Săi.

A rezistat comunismului ținând sus stindardul credinței și adevărului.A suportat tranziția post comunistă și indiferent cum a bătut vântul istoriei a făcut diferența, cu vorba, cu fapta.

Chiar dacă ne pleacă părinții, am învățat de la ei că rămân cu noi CREDINȚA, SPERANȚA și DRAGOSTEA și e vremea noastră să le ducem mai departe, după exemplul lor.

În acest ceas de durere, ne consolează pe noi și aduce alinare celor din familie încredințarea că cei care și-au edificat viața pe Stânca Veacurilor, pe Hristos, se vor revedea la învierea celor drepți.

Până când ne vom revedea, drum bun în lumină, domnule IOAN LUP!

Mirtis Dumitru


Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.