.st0{fill:#FFFFFF;}

Se închide Disney? 

Articole | 21/04/2022

Is it over for Disney / Se închide Disney?

Posibilitatea aceasta este foarte reală și dovedește că atunci când părinții și creștinii se mobilizează, lucrurile se pot schimba în folosul lor. Săptămâna aceasta legislatura statului Florida a luat în discuție dizolvarea districtului administrativ care a permis conglomeratului Disney să funcționeze ca "stat în stat" din anii 60 până acum.

În anii 60, în America s-a produs un eveniment fără precedent: autoritățile au acordat unei corporații atribuții publice de gestionare autonomă. Un fel de "stat în stat". Corporația respectivă a fost Disney.

La vremea aceea toată lumea era îndrăgostită de Walt Disney și de desenele animate care educau copiii în valori reale și tradiționale.

Revoluția elgibitistă a schimbat, în timp, orientarea valorică a parcului de distracții pentru copii Disney din Orlando, Florida.

Părinților le-a ajuns cuțitul la os. S-au mobilizat și au solicitat autorităților din stat să abroge autonomia corporației Disney.

Dacă autonomia va fi abolită, consecințele vor fi imense și vor putea rezulta, spun experții, în închiderea corporației și a parcului de distracții.

Rezultatul dizolvării va fi, într-un sens, regretabil, dar din nefericire necesar având în vedere că în ultimii 10-15 ani Disney s-a transformat într-un parc de îndoctrinare a copiilor în sexualitate, un aspect al vieții personale pe care copiii nu îl pricep, iar odată contaminați rămân afectați pentru întreaga viață.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.