.st0{fill:#FFFFFF;}

Semnați Declarația Barrington! 

Articole | 10/01/2022

Semnați Declarația Barrington!

https://gbdeclaration.org/

Sâmbătă am avut o discuție live pe Facebook cu dl Tăut și dl Budacan de la Forumul Civic privind, printre altele, pandemia. Am fost întrebat dacă există perspective științifice și medicale alternative la discursul stas care ne-a fost imprimat în minte de mass-media, politicieni și OMS. Există.

Pe perioada pandemiei un grup de peste o sută de oameni de știință, medici, virusologi și specialiști în imunologie au lansat The Barrington Declaration. Eu am semnat-o. Mi se pare o Declarație de bun simț care are curajul să dea explicații științifice alternative la ceea ce am primit până acum. Vă îndemn să citiți declarația și să o semnați: https://gbdeclaration.org/

Grupul Barrington, care a lansat Declarația, a fost și încă este boicotat și cenzurat. Este nevoie deci de perseverență și răbdare și să încercați de mai multe ori să accesați, să citiți și să semnați Declarația.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.