.st0{fill:#FFFFFF;}

Sexualizarea drepturilor omului 

Articole | 29/03/2023

Raportul Departamentului de Stat SUA: Mai multă confuzie sexuală, mai multe „drepturi” pentru „minorități” și mai puține pentru noi

Săptămâna trecută Departamentul de Stat al SUA a publicat Raportul pe 2022 privind drepturile omului în lume. Un aspect îngrijorător și surprinzător este, în opinia observatorilor conservatori, dar și a mea, spațiul generos pe care Raportul îl alocă drepturilor „minorităților” sexuale.

Raportul poate fi accesat aici: https://www.state.gov/…/2022-country-reports-on-human…/

Administrația Biden a sexualizat drepturile omului. Fiecare țară examinată în Raport, inclusiv România, este supusă unei examinări minuțioase privind

(1) căsătoriile unisex (dacă sunt ori nu legalizate). Dacă sunt legalizate înseamnă că „drepturile omului” sunt respectate, iar dacă nu, concluzia este că drepturile omului sunt mai puțin respectate.

(2) adopțiile homosexuale (dacă sunt permise ori nu). Consecințele sunt aceleași: dacă ele sunt permise, drepturile omului primesc un plus de valoare, iar dacă nu, primesc un scor negativ.

(3) existența sau absența unui cadru legal pentru concubinajul de același sex;

(4) dacă sodomia a fost sau nu dezincriminată;

(5) acces pentru minori la proceduri medicale pentru schimbarea sexului biologic;

(6) interzicerea ori îngăduirea programelor de facilitare a conversiunii sexuale. Programele care asistă persoanele care suferă de atracții unisex să se vindece sunt denunțate.

Pe scurt, spun comentatorii, cu cât confuzia sexuală este mai mare, dar și protejată de lege, cu atât, afirmă Administrația Biden, drepturile omului sunt mai respectate. Iar cu cât legislațiile interne refuză să instituie revoluția sexuală ori perversiunea sexuală, cu atât ele sunt taxate negativ de către Administrația Biden.

Cu alte cuvinte, am ajuns la un punct în istorie în care Președintele celei mai mari puteri din istoria omenirii decide că perversiunea sexuală – în toate manifestările ei – este un drept al omului, iar interzicerea ei un simptom al tiraniei.

Sunt în asentimentul majorității cetățenilor SUA: Mr. Biden lost it. Dl Biden e pe punctul de a-și anunța candidatura la prezidențialele din 2024. Luna aceasta a scontat sub 40% în sondajele de popularitate, cel mai jos nivel din perioada mandatului lui.

România trebuie să facă la fel: exercitați-vă drepturile constituționale și votați afară din Parlament pe cei care distrug valorile.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

sexualizarea
Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Alin Jian a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.