.st0{fill:#FFFFFF;}

Solidari cu Familia Furdui 

Articole | 26/04/2022

Solidari cu Familia Furdui

Copiii lui Petru și Camelia Furdui încă sunt captivii sistemului inuman german de răpire a copiilor de la părinți, numit Jugendamt. Este o atrocitate greu de explicat în cuvinte că una dintre cele mai (pretinse) civilizate țări din lume, Germania, a instituționalizat și finanțat cel mai crunt sistem de (pretinsă) protecție a copiilor. Confiscarea copiilor de la părinți, din motive triviale, este o crimă împotriva umanității.

Nu este prima dată când Germania gafează privind politicile de "protecție" a copiilor. Am scris de mai multe ori, la fel ca și presa germană și americană, despre experimentul de peste 30 de ani finanțat de Germania pentru plasarea intenționată a copiilor străzii cu pedofili.

Astăzi se împlinește un an de când cei 7 copii ai familiei Furdui au fost luați, în mod abuziv și ilegal, de la părinții lor. La adăpostul legii, în urma audierilor cu ușile închise în tribunale fictive, într-o țară care pretinde să fie democratică și să respecte drepturile omului.

În această zi de comemorare a durerii Familiei Furdui solicit tuturor să fie solidari cu durerea Familiei. Apreciem eforturile enorme ale celor care s-au implicat până acum în eforturile de reîntregire a familiei Furdui în diferite feluri. Este important, mai mult ca oricând, să nu lăsăm garda jos, să nu ne descurajăm și să nu abandonăm bătălia pentru reîntregirea familiei.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.