.st0{fill:#FFFFFF;}

Solidari cu Familia Furdui. 

Articole | 21/08/2021

Vă suntem datori cu ultimele noutăți de care dispunem privind situația Familiei Furdui. 

Colegii mei din Alianța Renașterea Națională au muncit intens făcând demersuri pe lângă autoritățile române solicitând intervenția lor pentru rezolvarea cazului familiei. Ne-ați dat peste 23.000 de semnături în sprijinul unei Petiții pentru eliberarea copiilor.

Semnăturile dvs. au fost transmise acum câteva luni autorităților germane. Ocazional ne contactați și ne întrebați despre situația familiei.

Vă putem da o informație publică. Luna trecută Avocatul Poporului a răspuns solicitării ARN din 10 iunie ca autoritățile române să intervină pe lângă autoritățile germane în sprijinul Familiei Furdui.

 Avocatul Poporului ne informează ca "a inițiat o colaborare cu Parlamentul de stat din Saxonia Inferioară", solicitând "clarificarea situației celor șapte copii", a circumstanțelor în care ei au fost luați de la părinți și, în plus, informații specifice privind modul în care părinții pot acționa pentru reîntregirea familiei.

Vă încurajăm să continuați să semnați Petiția pentru reîntregirea Familiei Furdui.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.