.st0{fill:#FFFFFF;}

Solidari cu Gregor Pupnick 

Articole | 21/09/2021

Gregor Pupnick este una din puținele voci autentic conservatoare și raționale care au mai rămas în Europa. 

Profund impactat în gândirea lui de credința catolică pe care o împărtășește, dl Pupnick este directorul organizației European Center for Law and Justice din Strasbourg.

Am avut onoarea să-l am pe dl Pupnick ca invitat pe pagina mea de Facebook în aprilie.

În vară, organizația lui a publicat un raport privind modul în care ONU folosește "experți" finanțați din fonduri private (adică nu din fonduri ONU) pentru a emite rapoarte și white papers dintr-o perspectivă anti-valori.

Am scris despre acest subiect luna trecută când am și redat traducerea în limba română a introducerii raportului. Raportul poate fi citit în întregime aici, în engleză.

Preocuparea dlui Pupnick, pe care o împărtășesc și eu, este că organizații private globale anti-valori, cum sunt Human Rights Watch, Amnesty International, ILGA și altele, finanțează proiecte speciale pentru ONU, care apoi devin rapoarte ori white papers oficial adoptate de ONU. Aceste rapoarte sunt scrise de "experți" plătiți de organizațiile private neguvernamentale.

Banul vorbește. Experții sunt plătiți pentru a răspândi poziții anti-creștine, anti-valori și anti-tradiționale de la cele mai înalte tribune din lume.

Publicarea Raportului întocmit de ECLJ a stârnit reacții negative în cercurile anti-creștine și reacționare seculare, inclusiv ONU.

Detalii privind aceste atacuri la adresa dlui Pupnick le puteți citi aici.

Îmi exprim solidaritatea cu dl Pupnick și organizația dânsului. ONU nu este imun la virusul corupției.

Corupția din interiorul ONU trebuie expusă, iar persoanele inteligente care o fac trebuie apreciate. Angajații ONU primesc salarii exorbitante și au, deci, interese investite pentru a menține și promova interesele supreme ale ONU, inclusiv obiectivele anti-creștine și anti-valori.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.