.st0{fill:#FFFFFF;}

Spunem bun venit în România dlui Andrzej Duda! 

Articole | 11/05/2021

Mișcarea pro-familie și pro-viață din România spune un călduros și sincer "bun venit" în România Excelenței Sale, dlui Andrzej Duda, Președintele Poloniei!

Mișcarea pro-valori din România apreciază pozițiile autentic creștine, conservatoare și tradiționale ale dlui Duda și ale mișcării conservatoare din Polonia privind valorile.

Suntem solidari cu mișcarea conservatoare din Polonia care este asaltată zilnic de seculariștii din Bruxelles.

Apreciem pozițiile pro-viață ale Curții Constituționale din Polonia care, în pofida asalturilor susținute din partea CEDO si ale Bruxellesului, refuză să declare existența unui drept la avort.

Apreciem colegii din Polonia care luptă pentru familia și căsătoria normală formată dintr-un bărbat și o femeie și copiii lor biologici.

Felicităm poporul polonez pentru succesul lui economic cauzat în primul rând prin adoptarea unor politici care promovează inițiativa privată. Treptat, Polonia devine una dintre marile puteri economice ale Europei.

Sperăm ca întrunirile care vor avea loc între dl Duda și dl Iohannis îl vor inspira pe dl Președinte al României să urmeze politici similare și în România. Românii, la fel ca polonezii, sunt conservatori prin credința lor, tradiția și religia lor. Așteptăm zilele când România va da Europei un președinte demn, integru și dedicat valorilor creștine cum este dl Duda.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.