.st0{fill:#FFFFFF;}

Spunem NU antisemitismului din România ! 

Articole | 30/03/2021

Am fost cu toții șocați de incidentul antisemit lansat recent la adresa dnei Maia Morgenstern. Denunț acest act. Antisemitismul nu este o valoare creștină și nici nu își are locul în gândirea, vocabularul și chiar subconștientul creștinului. Antisemitismul este o formă de rasism, un prejudiciu neîntemeiat. La fel este și anticreștinismul.

Frecvent condamn antisemitismul occidental, din nefericire feroce și agresiv. El permează gândirea multor intelectuali "progresiști", dar, din nefericire, și a multor lideri ai populației de culoare în Statele Unite, și ei tot de orientare "progresistă" ori adepți ai islamului.

Evreii emigrează în număr record din Franța și alte țări europene în alte locuri mai sigure. Secularismul agresiv occidental este la fel de intolerant cu evreii conservatori cum este și cu noi, creștinii conservatori. Revoluția sexuală îi afectează și pe ei la fel de nefast ca și pe noi. E important, deci, să strângem rândurile și să ne solidarizăm unii cu alții.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.