.st0{fill:#FFFFFF;}

Statul neo-marxist sugerează emiterea de licențe pentru a fi părinte (II) 

Articole | 18/11/2021

Statul neo-marxist sugerează emiterea de licențe pentru a fi părinte (II)

Acum două zile am publicat un comentariu în care menționam că una dintre cele mai radicale și bizare idei care gestează la ora actuală în incubatorul ideologic "progresist" este noțiunea că societatea trebuie să emită licențe părinților pentru a fi părinți și a-și crește copiii.

Dacă licențele nu sunt emise, copiii pot fi luați de la părinți și dați altor adulți licențiați de stat pentru creșterea copiilor.

Comparația e crasă, dar lucrul acesta ne amintește de licențele date pentru creșterea animalelor, a albinelor, a cornutelor!

Menționam că am citit despre această idee îngrozitoare într-un articol publicat pe 10 noiembrie în publicația conservatoare The Federalist

If the Left ends parental rights you might need a license to raise your own child ( Dacă stânga "progresistă" abrogă drepturile parentale vei avea nevoie de licență să-și crești proprii copiii.)

Materialul publicat de Federalist pe 10 noiembrie a fost tradus în limba română de dna Eliza Voicu (ARN Spania). Îi mulțumim. Prima parte a materialului a fost postată acum două zile. Revenim astăzi cu partea a doua.

Treizeci de ani mai târziu, LaFollette a pledat pentru o cale progresivă de licențiere a părinților, deoarece rezistența pe care a întâmpinat-o ideea lui a fost copleșitoare.


 În eseul lui din 2010, "Părinți cu Licență, revizuită", a sugerat să luăm măsuri cum ar fi solicitarea unor cursuri de educație parentală, acordarea de scutiri de impozite părinților care obțin licența în mod voluntar și o mai mare monitorizare a părinților.


El a mai precizat că ar trebui să punem sub semnul întrebării dreptul de a procrea, deși nu a menționat ce trebuie făcut în legătură cu sarcina.


Cu toate acestea, profesorul Andrew Cohen a declarat: "Odată însărcinată, nu încalci nicio lege până când nu se naște copilul - și numai atunci dacă decizi să-l crești fără licență."


Ideea că statul ar trebui să se ocupe de creșterea copiilor în locul mamelor și taților biologici datează cel puțin din antichitate.


În epoca modernă, "Manifestul Comunist" din 1848 al lui Karl Marx includea un strigăt de mobilizare pentru "Abolirea familiei!"


Inginerii sociali de astăzi vorbesc despre înlocuirea familiei tradiționale cu un sistem mai colectivist de "unități de îngrijire" sau de relații de îngrijire.


Organizația Black Lives Matter, de orientare marxistă, a anunțat, de asemenea, că are ca misiune "destrămarea" familiei nucleare și înlocuirea acesteia cu forme colectiviste de creștere a copiilor.


Pictogramele "Viața Lindei" din 2021 ale administrației Biden și "Viața Iuliei" din campania Obama din 2012 sunt ambele infografii care promovează absența tatălui și dreptul statului de a avea control asupra femeilor și copiilor.


În plus, disprețul elitiștilor pentru drepturile părintești este astăzi mai intens și mai deschis ca niciodată.


Putem simți acest lucru atunci când părinților care își exprimă îngrijorarea la ședințele consiliului școlar li se spune să tacă.


Sau atunci când Asociația Națională a Consiliilor Școlare de stânga cere administrației Biden să investigheze acești părinți ca fiind teroriști domestici, iar procurorul general Merrick Garland face ecoul acestor sentimente.


Situația poate cea mai înfiorătoare a fost arestarea unui tată - la ordinul consiliului școlar din Loudoun County, Virginia - pentru că și-a exprimat exasperarea în urma mușamalizării violului fiicei lui în baia școlii.


Dar tendința acută de lipsă de respect față de drepturile părintești nu ar trebui să ne surprindă. Putem simți acest lucru atunci când școlile ascund părinților informații legate de sănătate.


Vedem acest lucru în legislația care permite minorelor să fie acceptate în clinicile de avort fără știrea sau consimțământul părinților.


Se întâmplă atunci când școlile ascund părinților dorința copilului lor de a fi transsexual.


Judecători care au ajuns să retragă custodia părinților deoarece refuză tratamentul hormonal pentru copilul lor minor care vrea să facă schimbare de sex.


O structură de eliminare a drepturilor părintești devine evidentă atunci când se examinează în special trei tendințe.


În primul rând, există o campanie de propagandă în creștere care denigrează coeziunea familială.


În al doilea rând, există o cruciadă în curs de desfășurare pentru echivalarea "drepturilor sexuale" ca drepturi ale omului în toate aspectele și, prin urmare, inviolabile.


În cele din urmă, sunt concepute legi care acordă privilegii speciale orientării sexuale și identității de gen pentru a reduce la tăcere disensiunile cu privire la oricare dintre punctele de mai sus.


Campania de propagandă împotriva "privilegiilor familiei" susține că acei copii care cresc în familii sănătoase se bucură de privilegii "nemeritate", lucru care îi dezavantajează pe ceilalți copii.


Potrivit Consiliului Național pentru Relații Familiale, privilegiul familiei este un vestigiu al supremației albilor și ar trebui să fie desființat.


În acest context, drepturile părintești sunt, de asemenea, rasiste.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.