.st0{fill:#FFFFFF;}

Suntem alături de voi și va mulțumim pentru spijin – Petre Costea, Președinte ARN 

Articole | 23/09/2023

Sondajele de opinie indică faptul că polul conservator format în jurul AUR, din care face parte și ARN, împreună cu alte partide politice, crește în sondajele de opinie, unele dintre ele plasând Alianța AUR pe primul loc. Partidele elitiste pe care le cunoașteți, fără să le mai menționez eu, au intrat în panică.

Citesc cu atenție comentariile analiștilor, dar mai ales ale unor parlamentari care fac parte din partidele de elită și care sunt îngrijorați că partidele lor se vor putea dezmembra. PNL este în picaj, spun unii analiști, devenind un partid „regional” dintr-unul național. Iar comentarii recente ale unor parlamentari PNL dau de înțeles că între PNL și PSD există un conflict tacit, intenționat lansat de dl Ciolacu pentru a „distruge” PNL și a-i asigura dispariția până la alegerile de anul viitor.

Se discută, de asemenea, posibilitatea fărămițării unor partide și reconfigurarea lor prin asimilare ori fuziune de conveniență în partide noi care să intre pe piața alegerilor din 2024.

Noi, cei de la ARN, nu suntem îngrijorați. Pentru că atât noi, cât și aliații noștri din Alianța conservatoare AUR, facem ceea ce nu văd ca alte partide politice să facă: suntem în legătură directă cu voi, cetățenii, oamenii de rând.

Asta este expertiza noastră și cheia succesului nostru.

În ultimul meu turneu prin România (august-septembrie), care a ținut zece (10) zile, am vizitat 18 orașe ale României și am avut 25 de întruniri cetățenești. Ne-am cunoscut în mod direct și indirect cu mii de persoane. Am dat mâna cu sute de cetățeni. Am vorbit mult, am răspuns întrebărilor voastre, v-am întrebat de sănătate, v-am spus ce vom face noi pentru familiile României și oamenii ei cinstiți, odată ajunși în Parlamentul European și în forurile locale și parlamentare la alegerile de anul viitor.

Nu ne ascundem. La fel ca și mine, liderii din AUR și din celelalte partide aliate sunt în spațiul public în permanență. Țin legătura cu voi în mod direct. Sunt lângă voi. Puteți da mâna cu ei așa cum dați mâna și cu mine. Vă cunoașteți îndeaproape.

Îmi displac campaniile digitale. Cred în campanii electorale cu un pronunțat caracter uman. Campaniile digitale sunt cele cu care clasa politică, care se teme de cetățeni, ne-au obișnuit. Sunt jocuri pugilistice propagandistice. Jocuri de copii. Jocuri mediatice în care fiecare partid își angajează mercenari mediatici care vorbesc în numele partidelor care i-au angajat. Mercenarii aceștia spun lucruri în care ei nu cred neapărat, de a căror veridicitate nu sunt convinși și nici nu le pasă. Doar se pricep la propagandă, la PR.

Noi, cei de la ARN, împreună cu colegii noștri din polul conservator abordăm lucrurile așa cum stă bine celor care nu au nimic de ascuns ori de temut: ne privim în ochi, comunicăm pe înțelesul vostru și vă solicităm în mod respectuos sprijinul politic.

Programul meu este tot mai plin și mă bucur de asta. Sper să mă văd cu românii din Marea Britanie luna viitoare, cu cei din România în noiembrie, și (posibil) cu alții în diaspora în decembrie. Abia aștept să ne vedem!

Autor: Petre Costea, Președinte ARN


David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.