.st0{fill:#FFFFFF;}

Taxele dlui Biden 

Articole | 19/04/2022

18 aprilie a fost data limită pentru plata taxelor pe anul 2021 în America. Dl Biden și soția lui și-au făcut publice veniturile și taxele. Ele pot fi văzute aici.

Soții Biden au câștigat împreună peste 600.000 USD în 2021. Ce m-a surprins, și cred că și pe voi, este suma mică pe care soții Biden au donat-o pentru scopuri caritabile: doar $17,000+. Bisericii Metodiste au donat $2,000, Bisericii Catolice $550, iar organizației necaritabile a fiului lor Hunter, $5,000.

Răspândirea valorilor creștine impune costuri, iar uneori sumele donate sunt a reflecție a devotamentului față de valori a celor care donează. Din nefericire, corelația aceasta pare a fi corectă în cazul soților Biden: $17,000 din $600,000 reprezintă aproximativ 3%. Nici dl Biden, nici soția lui nu excelează la promovarea valorilor creștine. Dimpotrivă, excelează la promovarea "valorilor" incompatibile cu doctrina creștină.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

David Mondoc a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.