.st0{fill:#FFFFFF;}

Teroarea albă din Germania împotriva familiilor 

Articole | 06/12/2021

Cazul Furdui ne constrânge să ne focalizăm pe un subiect mai vast decât acela a confiscării copiilor de către statul secular: politicile tot mai agresive ale statului secular la adresa familiilor naturale. 

Discut azi cazul "terorii albe" din Germania împotriva familiilor așa cum ea este discutată într-un document înregistrat anul acesta de familii din Germania la ECOSOC.

ONU deja a punctat că Germania folosește "tortura albă" împotriva familiilor. Într-un raport recent a concluzionat că "unele dintre practicile folosite de Jugendamt îndeplinesc criteriile așa-numitei terori albe / some of the practices used by the German Jugendamt fulfill the criteria of so-called White torture ".

Conform documentului, Jugendamt este o instituție cu puteri nelimitate care nu sunt restricționate nici chiar de tribunalele obișnuite care se ocupă de dreptul familiei. Anual, până în 2018, Jugendamt a luat de la părinți 52.990 de copiii, plasându-i după aceea în familii sociale ori în cămine special desemnate pentru minorii luați de la părinți. Pentru îngrijirea și creștea acestor copii se alocă sume enorme.

Persoanele și "familiile" unde sunt plasați copiii sunt uneori pedofili sau cupluri de același sex. Mulți dintre copii cresc în sisteme de conviețuire neconvenționale, neformate dintre persoane căsătorire ori de sex opus. Astfel se obișnuiesc cu modele de viață toxice, alternative și imorale.

Organizații de protejare a copiilor, organizații pro-familie și presa germană solicită Germaniei să investigheze abuzurile din cadrul Jugendamt, dar practic nimic nu se face pentru protejarea copiilor.

O problemă adițională, afirmă raportul, este că judecătorii germani nu sunt independenți de executiv și devin o simplă ștampilă a politicilor și deciziilor autorităților.

Curtea Constituțională a Germaniei refuză să accepte pentru revizuire cazuri intentate împotriva Jugendamt. Iar când Jugendamt încalcă legea, tribunalele decid că erorile sunt "blânde" și nu justifică redarea copiilor părinților lor.

Dacă ar fi să dăm crezare raportului înregistrat în ECOSOC, CEDO a atenționat Germania că procurorii ei nu sunt suficient de independenți de executiv și ca atare nu li se permite să emită mandate de arest cu efect unional.

Raportul informează, de asemenea, că agenții Jugendamt mint sub jurământ, distorsionează mărturia copiilor, ascund probele, cumpără experți care emit rapoarte favorabile obiectivelor instituției.

Obiectivul ultim este separarea ireversibilă și finală a copiilor de părinți. Cu alte cuvinte, s-ar putea vorbi de o coluziune între judecători și agenții Jugendamt.

Părinților li se refuză de multe ori acces la dosarele oficiale, li se adresează acuze nefondate și neadevărate ori acuze care iau părinții prin surprindere, îi șochează și părinții nu știu cum să răspundă acuzațiilor.

 Raportul numește acest labirint al minciunilor "o rețea de minciunilor / a network of lies ".

Pericolul este evident: publicul este ținut departe de adevăr, tinde să creadă autoritățile și stigmatizează familiile ale căror copii le sunt luați.

Există și suspiciuni că autoritățile germane intenționat dau informații eronate instituțiilor internaționale specializate în protejarea copiilor.

Dacă ar fi să dam crezare Raportului, bugetul anual al Jugendamt este de 33 de miliarde de euro. Exista interese investite în sistemul de protecție al copiilor astfel încât interesul suprem al copiilor este un slogan, nu o realitate. Jugendamt are mii de angajați.

Pe lângă ei profită de sistem și proprietarii căminelor unde sunt ținuți copii, evaluatorii, psihologii, familiile sociale care cresc copii luați de la părinți.

Frauda și corupția sunt inevitabile într-un astfel de sistem. Conform Raportului, au fost cazuri în care copii au fost "inventați" pe hârtie pentru a escroca fonduri publice. Au fost depistate și rețele de pedofili care au gestionat cămine pentru adăpostirea copiilor, de exemplu în Berlin.

Acest document și informațiile pe care le dă sunt zguduitoare. Vă îndemn să-l citiți cu atenție. Este evident că Familia Furdui este o victimă a unui sistem corupt care pretinde să protejeze copiii, dar în realitate îi abuzează. Abuzul este oficial, intenționat, ignorat de presă și autorități.

Cauza Familiei Furdui este o cauză dreaptă. Este, deci, important să nu lăsăm garda jos, ci să continuăm să luptăm cu perseverență, să asigurăm eliberarea din captivitatea Jugendamt a copiilor Furdui.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.