.st0{fill:#FFFFFF;}

Texas 1 – Biden 0. Avortul rămâne interzis în Texas. 

Articole | 13/12/2021

Vineri Curtea Supremă din SUA a dat o decizie importantă pe care sunt sigur că nu ați auzit-o în România. 

Dl Biden a dat Texas în judecată pentru a bloca legea adoptată în Texas pe 1 septembrie care interzice avortul după 6 săptămâni de sarcină. Vineri, Curtea a respins solicitarea dlui Biden.

O decizie finală privind soarta avortului în Texas, dar și a Americii în întregime, se va da în iunie 2022.

Până atunci nici o ființă umană nu va mai fi avortată în Texas. Nădăjduim și apelăm la mărinimia lui Dumnezeu că legea Texasului să nu fie invalidată, iar avortul să rămână în afara legii.

Evenimentele privind statutul legal al avortului în America sunt uimitoare. Nimeni în America nu mai crede că după iunie 2022 statutul legal al avortului în America va fi identic cu cel de azi. Există câteva opțiuni.

În primul rând e posibil ca avortul să nu mai beneficieze de statut de drept în Constituția federală americană. În al doilea rând, e posibil ca Tribunalul să permită celor 50 de state să decidă la nivel de stat dacă legiferează sau nu un drept la avort.

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Lidia a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.