.st0{fill:#FFFFFF;}

Texasul și Clujul resping certificatele de vaccinare 

Articole | 15/06/2021

Săptămâna trecută prietenul meu Adrian Ciorna din Beiuș a lansat o petiție prin care solicita autorităților să înceteze discriminarea împotriva părinților nevaccinați care din acest motiv nu pot participa la festivitățile de absolvire ale copiilor lor. Eu am semnat petiția și vă îndemn pe fiecare să o semnați. 

Ieri, 8 iunie, Curtea de Apel din Cluj a "anulat" parțial restricțiile impuse de Guvern. 

Curtea merită aprecierile noastre. Este una dintre puținele decizii pe care le cunosc date în favoarea drepturilor și libertăților cetățenești pe perioada pandemiei în România.

Este apreciată și urgența cu care Curtea a revizuit cazul și a dat decizia.

Este un exemplu pozitiv al modului în care un tribunal trebuie să acționeze când drepturile noastre sunt asediate de leviatanul secular.

Apreciem și pe cei doi petenți care au lansat acțiunea împotriva statului roman. Ar fi de apreciat ca Guvernul să nu facă recurs și să îngăduie părinților să participe la unele dintre cele mai importante festivități din viața copiilor lor. Stopați discriminarea!

Luni, guvernatorul din Texas a semnat o lege care interzice certificatele de vaccinare în stat. Florida a făcut la fel săptămâna trecută. Pe baza acestor legi cetățenii nu pot fi întrebați dacă s-au vaccinat ori nu și nu pot fi discriminați pentru că nu s-au vaccinat.

În cuvintele guvernatorului "Texas is completely open / Texasul este în întregime deschis". 

Abrogați restricțiile!

Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.