.st0{fill:#FFFFFF;}

Texasul interzice avortul – cum vedeți lucrul acesta? 

Articole | 14/09/2021

Am scris săptămâna trecută despre legea dibace adoptată în Texas pe 1 septembrie care indirect interzice avortul după 6 săptămâni de sarcină. 

În principiu, legea recunoaște, indirect, dreptul la viață al copiilor nenăscuți începând cu 6 săptămâni de sarcină, când se detectează bătaia inimii copilului nenăscut. Personal sunt pentru recunoașterea dreptului la viață al copiilor nenăscuți din momentul concepției, nu doar începând cu 6 săptămâni de sarcină.

Legea Texasului a stimulat o dezbatere globală privind avortul. Chiar săptămâna trecută, Curtea Supremă din Mexic a recunoscut un drept la avort, în timp ce alte state din SUA intenționează să adopte legi similare celei din Texas. Iar ONU și alte state din SUA solicită boicotarea și izolarea economică a Texasului ca formă de represalii.

Aș fi dorit să lansez un sondaj de opinie cu întrebarea "sunteți de acord cu legea din Texas care efectiv scoate în afara legii avortul după 6 săptămâni de sarcină"?

Înțeleg că Facebook nu mai permite sondaje de opinie, dar aș fi interesat să cunosc cum gândiți privind subiectul. Vă rog să comentați. Vă mulțumesc.


Implică-te în renașterea României

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Autor
Peter Costea
Președinte ARN
Peter scrie articole în mod voluntar pentru ARN. Dacă și tu poți scrie articole sau vrei să contribui cu altceva, alătură-te echipei de voluntari!

Petrean Beniamin a publicat în mod voluntar acest articol. Implică-te și tu în renașterea României!

Abonează-te acum la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Urmărește-ne pe rețelele sociale și distribuie conținutul acestui articol. 


Articole din aceeași categorie
Rămâi la curent cu noutățile și proiectele pe care le avem în desfășurare, progresul și modul în care poți contribui în mod concret.